AnvelopeInfoTechȘtiri

Firestone Multihawk 2: Performanțe din orice perspectivă

Odată cu extinderea gamei de anvelope pe piața din România, Firestone promite să reprezinte una dintre cele mai bune opțiuni în materie de performanță şi valoare cu modelul Firestone Multihawk 2.

Cu un design modern şi materiale inovatoare, Firestone Multihawk 2 sunt anvelopele ideale, performante din orice perspectivă, parte din segmentul mediu. În conceperea acestei anvelope noi, inginerii Firestone au consolidat succesul dovedit al anvelopei Firestone Multihawk actuale, concentrând-se pe trei domenii principale în îmbunătățirea produsului: economie mai mare la combustibil, siguranță îmbunătățită în condiții de carosabil umed şi o călătorie mai lină şi relaxată.

Firestone Multihawk 2 reprezintă alegerea inteligentă pentru portofel, dar şi pentru mediu. Printr-o combinație de materiale noi care reduc greutatea anvelopei şi prin utilizarea unui compus de cauciuc bogat în siliciu care reduce fricțiunea şi pierderea de energie s-a obținut o reducere a consumului de combustibil, rezultând într-o scădere de 12% a rezistenței la rulare comparativ cu modelul actual Firestone Multihawk 2. Acest lucru produce la rândul său o economie de 2% la combustibil.

Firestone Multihawk 2: Performanțe din orice perspectivă

Materialul special de umplere pe bază de siliciu care se găsește în compus ajută şi la îmbunătățirea aderenței în condiții de carosabil umed. Îmbinat cu un profil nou cu un volum mai mare de caneluri, Firestone Multihawk 2 are o rezistență cu 8% mai mare la acvaplanare comparativ cu modelul pe care îl substituie, ceea ce înseamnă distanțe mai scurte de frânare, pentru o mai mare încredere şi siguranță în condiții de carosabil umed.

În al treilea rând, fanii Firestone se vor bucura de o călătorie confortabilă cu noile Firestone Multihawk 2. Noul profil inteligent şi forma anvelopei asigură un contact uniform cu suprafața, îmbunătățind fixarea pe carosabil şi reducând zgomotul de rulare cu 3 decibeli.

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Din aceeași categorie...

Back to top button