Firestone Multiseason: Prima anvelopă all-season a companiei

Firestone Multiseason

Firestone a decis să lanseze o gamă variată de anvelope, disponibile la un preț competitiv, ce include produse cu caracteristici care răspund nevoilor unui stil de viață activ şi particularităților drumurilor din România.

Gama Firestone pentru autoturisme cuprinde modelele: Multiseason, Multihawk, Winterhawk, TZ300 si SZ90 care livrează un control total în condiții de carosabil umed, rezistență excelentă la acvaplanare, o mai bună economie de combustibil şi oferă o călătorie lină şi relaxată. Anvelopele Firestone sunt disponibile în întreaga rețea Bridgestone First Stop din România, precum şi în cele mai cunoscute magazine dedicate de pe piață.

Noile anvelope Firestone Multiseason sunt primele anvelope pentru toate anotimpurile create de companie pentru piața europeană și pun bazele unui nou segment pentru Firestone, astfel completând o gamă deja variată de produse. Această anvelopă este dedicată conducătorilor auto care locuiesc în zone cu climat temperat unde iernile pot fi ușoare, dar unde pot apărea şi condiții meteorologice neprevăzute. Anvelopele Multiseason reprezintă o soluție excelentă pentru conducătorii care visează la confortul de a avea un singur set de anvelope pe tot parcursul anului. Anvelopele Firestone Multiseason oferă siguranță, îmbinând un comportament în general flexibil şi tolerant pe carosabil cu capacitatea de a face față schimbărilor meteo bruște.

Firestone Multiseason: Prima anvelopă all-season a companiei

Dezvoltarea acestei anvelope a început cu un model de bază care s-a dovedit a fi rezistent în condiții de carosabil umed şi pe zăpadă. Integrând numărul perfect de caneluri pentru o evacuare eficientă a apei şi tehnologia Nano-Pro Tech© pentru realizarea compusului, anvelopele Firestone Multiseason oferă aderența optimă în condiții de carosabil umed şi rezistență excelentă la acvaplanare, ceea ce înseamnă că sunt capabile să evacueze rapid cantități mari de apă pentru a nu pierde controlul mașinii.

De asemenea, anvelopele Firestone Multiseason conferă conducătorilor auto încrederea necesară pentru a circula pe zăpadă, așa cum demonstrează notele M+S şi 3 Peak Snowflake. Având profilul perfect ce oferă tracțiune puternică, manevrare şi frânare atunci când se circulă pe gheață şi zăpadă, anvelopele Firestone Multiseason asigură circulaţia în orice condiții.

Însă performanța bună în condiții de carosabil umed şi pe zăpadă nu compromite capacitatea anvelopelor de a oferi o călătorie zilnică relaxantă! Anvelopele Multiseason sunt ideale pentru a executa manevre în orașe, livrând o comandă liniară a direcției şi stabilitate excelentă, vă puteți angaja cu încredere în orice viraj, bucurându-vă de o călătorie lină şi confortabilă. Anvelopele Multiseason sunt disponibile în dimensiuni de 13 până la 16 inch.

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Follow #infotrucker