Știri

Fiscul italian a descoperit 57 de soferi angajati ilegal

Conform publicatiei italiene Uomini e Transporti, Fiscul italian a descoperit 57 de soferi angajati ilegal, majoritatea provenind din Europa de Est.

La un control al Garzii Financiare din Italia la o companie de transport din Livorno, unde 57 de soferi angajati ilegal, desi formal erau angajati de doua companii cu sediul in Lagoa, Portugalia.

Prin acest artificiu, compania de transport evita plata contributiilor in Italia pentru fiecare angajat. „Afacerea” a dura sapte ani, intre 2007-2013, pana cand Garda Financiara din Livorno a descoperit frauda, ​​cuantificata la aproximativ 1,5 milioane de euro. Toate cele cinci persoane aflate la conducerea companiei, impreuna cu patronul acesteia, un fost arhitect in varta de 70 de ani au fost pusi sub acuzare sub aspectul sarvarsirii infractiunii de evaziune fiscala si neraportare a numarului real de angajati.

Fiscul italian a descoperit 57 de soferi angajati ilegal

In plus fata de frauda fiscala, Fiscul italian a cuantificat, de asemenea, neplata impozitului pe transport de catre companie, care ar echivala cu penalitati si dobanzi, la 530 de mii de euro.

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button