#Flashback: Mercedes-Benz Actros Trust Edition

#Flashback: Mercedes-Benz Actros Trust Edition

În 2008, Mercedes-Benz Trucks expunea în cadrul târgului de vehicule comerciale IAA de la Hanovra susținut de promisiunea mărcii „Trucks you can trust”, adică, camioane în care poți avea încredere.

Această afirmație – fondată pe calitatea legendară a vehiculelor comerciale Mercedes-Benz – a acționat ca un stimulent puternic pentru mai bine de 40.000 de angajați, câți avea divizia de camioane Mercedes-Benz la momentul respectiv. Până în 2008, Mercedes-Benz reușise să vândă în jurul a 600.000 de camioane Actros în mai mult de 100 de țări, afișând zi de zi calitatea și fiabilitatea, fie că vorbim de transport pe distanțe lungi sau construcții. Să nu uităm de modelele Atego și Axor care au și ele pedigree Mercedes-Benz. Toate aceste camioane – de acum legendare – i-au permis lui Mercedes-Benz să-și construiască o reputație de invidiat pe parcursul unei istorii de producție a camioanelor care se întinde pe mai mult de 115 ani.

Rezultatele cercetărilor de piață realizate în Europa stau la baza motto-ului „Trucks you can trust”. De exemplu, Mercedes-Benz Actros era la momentul respectiv camionul cu cel mai mic număr de eșecuri tehnice – „cazuri de imobilizare” așa cum sunt ele cunoscute – în mediul concurențial. Ca să înțelegeți mai bine, vă spunem că numărul de reclamațiilor de calitate a scăzut cu mai mult de jumătate, de la mijlocul anilor 1990 până în 2008, un plus în acest sens fiind adus de calitatea legendară a modelelor de camioane SK (gama grea).

#Flashback: Mercedes-Benz Actros Trust Edition

Calitate și fiabilitate este în partea de sus a agendei Mercedes-Benz Trucks. Într-o inițiativă de fiabilitate fără precedent, toate plângerile tehnice legate de vehicul până la detalii sunt evaluate de către echipa de management Mercedes-Benz. Măsurile tehnice sunt apoi puse în aplicare și monitorizate pe o perioadă lungă de timp pentru a se asigura eficacitatea acestora pe termen lung.

Scopul era și este în continuare de a oferi clienților o disponibilitate și utilizare maximă a vehiculului, atât în prezent cât și în viitor. „Trucks you can trust” este principiul de bază din spatele orientării către client – de la dezvoltare, producție, vânzări până la servicii în cadrul atelierelor de reparație.

Actros Trust Edition – high-class de la Mercedes-Benz
Un prim exemplu de valoare intrinsecă și durabilitatea în industria constructoare de camioane este ediția specială „Trust Edition” a lui MB Actros MP3 prezentat oficial în cadrul IAA Hanovra. Ediția Actros “Trust Edition” combina perfect tehnologia de ultimă generație cu istoria camioanelor Mercedes-Benz. Culoare verde a cabinei și roșul Bordeaux de la interior te fac să te gândești la culorile clasice folosite de Mercedes-Benz pe vehiculele sale comerciale în cadrul anilor de minune-economică în care dezvoltarea era dramatică, aducând astfel un omagiu tradiției camioanelor Mercedes-Benz.

VEZI ȘI: Șoferii Heidelberger Cement instruiți de Mercedes-Benz ProfiTraining

Elemente cromate, detaliile valoroase și cele mai bune materiale folosite crează senzația de calitate pe care cei care urcă la bordul lui Actros “Trust Edition” o pot simți și atinge. La momentul lansării sale, ediția limitată Actros “Trust Edition” îngloba întreaga tehnologie regăsită la momentul respectiv pe a treia generație a modelului Mercedes-Benz Actros, vârful de lance al germanilor fiind considerat un trendsetter al segmentului de camioane.

De altfel, acest lucru a fost apreciat și de juriul ITOY care tot în 2008 i-a decernat modelului Actros titlul de “International Truck of the Year 2008”.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Follow #infotrucker