In FocusȘtiri

FleetBoard Drivers League 2015 și-a desemnat câștigătorii

În 2015, peste 19.400 de participanţi din 359 de companii și 18 ţări au luat parte la FleetBoard Drivers League, competiţie internaţională anuală derulată de Mercedes-Benz și dedicată șoferilor profesioniști.

În cadrul FleetBoard Drivers League, aceștia concurează unul împotriva celuilalt în activităţile lor zilnice pentru titlurile de cel mai bun şofer şi cea mai bună echipă, scopul fiind acela de a obține cel mai bun rezultat din punct de vedere al condusului economic. Lunar, la nivel naţional, aceştia au ocazia de a-şi asigura unul dintre titlurile pentru cel mai bun şofer şi cea mai bună echipă, urmând ca la finalul celor 5 luni de competiţie, rezultatele să fie adunate şi să fie desemnaţi cei mai buni participanţi.

Anul acesta, titlul de „Cel mai bun şofer” din România în cadrul FleetBoard Drivers League i-a revenit lui Mădălin Cârlănaru, şofer în cadrul companiei Dolo Trans Olimpic SRL, care a obţinut nota 9.73 pentru stilul de conducere (pe o scară de la 1 la 10). Mădălin Cîrlănaru şi-a demonstrat abilităţile de a conduce sigur şi economic, detaşându-se la limită de competitorii săi. Podiumul a fost completat de Cătălin Alexandrescu, tot de la Dolo Trans Olimpic SRL cu nota 9.71 (locul doi) şi Daniel Moroşanu, de la Chisped Trasporti RO SRL cu scorul de 9.70 (locul trei).

FleetBoard Drivers League 2015 și-a desemnat câștigătorii

VEZI ȘI: Primul camion de serie autonom testat în trafic real

[pullquote align=”right” cite=”Cristian Dolofan, General Manager Dolo Trans Olimpic SRL” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Mă bucur să observ că angajaţii mei s-au adaptat uşor şi au învăţat să folosească FleetBoard. În cadrul companiei, avem o persoană dedicată care verifică notele, stilul de conducere şi oferă sfaturi tuturor şoferilor pentru îmbunătăţiri. Drept dovadă, Mădălin a câştigat locul 1. Mai mult, şi locul al doilea pe România a fost câştigat tot de un şofer de la noi.[/pullquote]

La categoria „Cea mai bună companie”, titlul a fost câştigat de echipa Ravitex SRL. Scorul final a fost compus din scorul individual realizat de fiecare şofer din echipă, calcul ce a condus la reuşita Ravitex SRL cu nota 9.62 la stilul de conducere. Locurile doi și trei au fost ocupate de Bon Trans SRL (nota 9.51) și de Wheels Spedition SRL (nota 9.50). Câştigătorii din acest an, au fost recompensaţi pentru rezultatele lor, cu un ceas din catalogul de accesorii Mercedes-Benz și un vouchere pentru servicii post-vânzare.

Pentru ca înscrierea în competiţie să fie eligibilă, şoferii trebuie să acopere o distanţă de cel puţin 4.000 de kilometri lunar şi să utilizeze FleetBoard. Câştigătorii sunt desemnaţi în urma monitorizării prin serviciul FleetBoard. Acesta analizează diverși parametri, precum stilul preventiv de conducere, variaţia vitezei, dar şi comportamentul de accelerare și frânare. Toţi participanţii beneficiază de un profil pe pagina Drivers League, unde pot introduce datele personale şi pot observa atât evoluţia lor în clasament, precum şi a colegilor înscrişi în competiţie.

Madalin Carlanaru

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button