Trailer

Fliegl anunță noutățile pentru ediția din acest an a IAA Transportation

Fliegl pune accent pe dezvoltare durabilă, iar pentru această ediție a IAA Transportation, compania pregătește o serie de premiere importante.

MegaRunner X-tra Long Efficiency este una dintre ele și propune 8 centimetri în plus de spațiu decât o remorcă standard. În urma acestei îmbunătățiri, clienții vor putea transporta mai mulți euro-paleți. Datorită materialelor din care a fost realizată, semiremorca va emite cu 9% mai puțin CO2 la feicare utilizare.

Fliegl anunță noutățile pentru ediția din acest an a IAA Transportation

RoadRunner Coil Greenlight este o semiremorcă care a fost special dezvoltată pentru a oferi siguranță sporită în timpul transportului de bunuri. Datorită materialelor din care a fost construită, semiremorca are o tară de aproape 6 tone, iar masa maximă autorizată este de 28 de tone.

VEZI ȘI: UNTRR solicită măsuri de fluidizare a traficului la frontiera cu Bulgaria

Container Chassis Vario V3 este o altă premieră anunțată de Fliegl la IAA Transportation. Vorbim despre un șasiu gândit pentru containere. La fel ca și în cazul restului premierelor de până acum, această semi-remorcă pentru containere este mai ușoară datorită construcției din materiale ușoare.

Fliegl anunță noutățile pentru ediția din acest an a IAA Transportation

Fliegl Revolution este o basculantă care garantează sarcina maximă de încărcare, emisii reduse – datorită masei totale mici – consum îmbunătățit, și costuri de operare mai mici.

Alternative pentru transport urban

TWP 180 și ZWP 180 sunt două semiremorci cu o axă pe care Fliegl le va prezenta la IAA Transportation. Acestea sunt mai manverabile și pot transporta suprastructuri interschimbabile de 7,45 de metri și 7,82 de metri, inclusiv containere de 20 de picioare. De asemenea, acestea pot fi atașate cu mai multe tipuri de cuplaje.

Cu detalii complete despre noile premiere Fliegl vom reveni după prezentarea lor de la IAA Transportation 2022.

Din aceeași categorie...

Back to top button