ȘtiriTrailer

Fliegl SDS 390 X-tra LONG oferă un volum de încărcare de 101 mc

Introdusă în gamă în 2017, semiremorca cu podea mobilă Fliegl SDS 390 X-tra LONG oferă un volum de încărcare de 101 metri cubi.

Fliegl și-a completat în 2017 portofoliul Longliner cu semiremorca cu podea mobilă Fliegl SDS 390 X-tra LONG, care oferă multe avantaje în ceea ce privește transportul mărfurilor vrac și deșeuri.

Fliegl SDS 390 X-tra LONG oferă un volum de încărcare de 101 mc

În primul rând, această semiremorcă oferă un volum de încărcare de 101 mc, cu 9 metri cubi mai mult decât o semiremorcă cu podea mobilă standard din portofoliul producătorului german.

Un al doilea avantaj este sarcina utilă de aproximativ 27.100 kg, grație unei mase proprii a semiremorcii în configurația de bază de aproximativ 7.900 kg.

Nu în ultimul rând, ușurința în operare, mărfurile putând fi încărcate și descărcate foarte ușor.

Astfel, semiremorca cu podea mobilă Fliegl SDS 390 X-tra LONG este ideală pentru companiile care transportă mărfuri vrac, care au nevoie de un volum mai mare de încărcare. De asemenea, semiremorcă cu podea mobilă este util și pentru transportul mărfurilor pe paleți.

În cazul transportului de compost, de exemplu, cei de la Fliegl spun că volumul de încărcare crește cu 30%.

VEZI ȘI: 5 sfaturi utile de întreținere pentru semiremorca STAS cu podea mobilă

La fel ca și în cazul altor producători, podeau mobilă este produsă de Cargo Floor, fiind compusă din 21 de lamele longitudinale continue acționate de cilindri hidraulici, care se sprijină pe 34 de traverse și 714 de nituri.

Fliegl SDS 390 X-tra LONG oferă un volum de încărcare de 101 mc

Lamele din aluminiu pot fi comandate, în funcție de gradul de uzură anticipat, la o grosime de 6, 8 sau 10 milimetri. De asemenea, opțional, aceaste profile pot fi confecționate din oțel. Podeaua mobilă poate fi controlată fie printr-o unitate centrală montată în lateral, fie printr-o telecomandă wireless.

O gamă completă de semiremorci cu podea mobilă
Gama Fliegl de semiremorci cu podea mobilă are o versiune de bază cu un volum de încărcare de 92 de metri cubi, disponibilă în trei variante constructive: SDS 390, SDS 390 light și SZS 200 Twin, care se remarcă și printr-o uzură scăzută și consum de combustibil redus.

Chiar dacă sistemul de autodescărcare adaugă o greutate suplimentară, masa proprie a acestei semiremorci cu moving floor este de doar 6.760 kg. De aceea, semiremorcă are doar două axe, dar poate transporta peste 25 de tone de marfă.

Din aceeași categorie...

Back to top button