FlixBus a deschis primul magazin propriu de bilete din România

FlixBus a deschis primul magazin propriu de bilete din România
FlixBus a dechis primul magazin propriu de biletedin România în Autogara Militari, fiind totodată și primul magazin din estul Europei administrat de companie.

FlixBus dezvoltă constant soluții de plată, atât în mediul online, cât și în offline pentru a face achiziția biletelor o experiență cât mai simplă.

FlixBus a deschis primul magazin propriu de bilete din România

De asemenea, compania continuă să îmbunătățească opțiunile de achiziționare a biletelor online prin integrarea Google Pay în aplicația sa de mobil.

FlixBus are o rețea de vânzări extinsă la nivel european, cu peste 30.000 de puncte de vânzare.

Doar în România, agențiile partenere oferă bilete în 1.400 de puncte de vânzare.

O cincime dintre acestea sunt amplasate în Capitală, în timp ce restul se află pe teritoriul întregii țări.

Pe lângă parteneriatele locale, FlixBus a început să deschidă propriile magazine amplasate în locații strategice din Europa Centrală și de Vest pentru a simplifica cumpărarea de bilete pentru pasageri.

Noul punct de vânzare FlixBus din România se află în Autogara Militari, cel mai important hub verde din România, de unde pasagerii pot călători direct în 15 țări europene, printre care Franța, Germania, Italia, Spania sau Bulgaria.

Noi soluții digitale pentru achiziții online rapide și sigure
Soluții digitale concentrate pe client s-au aflat în centrul modelului FlixBus încă de la lansarea pe piață a companiei în 2013.

Pe lângă parteneriatul cu societăți importante din sectorul tehnologiei precum Google, FlixMobility se bazează pe o echipă proprie de peste 200 de dezvoltatori care lucrează pentru a îmbunătăți constant site-ul companiei, aplicația mobilă și sistemele de tehnologie internă.

VEZI ȘI: FlixTrain își dublează numărul curselor în Germania

În aprilie 2018, FlixBus a devenit primul furnizor de servicii de transport cu autocarul din lume care a integrat Google Assistant și a introdus posibilitatea de a achiziționa bilete prin intermediul controlului vocal.

În luna iunie, companie a încorporat, de asemenea, serviciile Google Pay în aplicația FlixBus pentru Android, permițând pasagerilor să utilizeze portofelul digital pentru a achiziționa bilete rapid și sigur.

Această opțiune este disponibilă momentan în Belgia, Republica Cehă, Germania, Polonia, Slovacia, Spania, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii.

Follow #infotrucker