FlixTrain își dublează numărul curselor în Germania

FlixTrain își dublează numărul curselor în Germania
Rețeaua FlixTrain, care în prezent este disponibilă doar în Germania, se extinde mai devreme decât fusese anticipat datorită gradului mare de ocupare în trenuri.

Din 21 iunie, încă un tren verde FlixTrain a început să circule între Stuttgart, Frankfurt, Hanovra și Berlin, frecvența crescând la două curse pe zi.

FlixTrain își dublează numărul curselor în Germania

Deși introducerea acestui tren era initițial planificată pentru luna iulie, a fost lansat cu o lună mai devreme deoarece oferta actuală nu face față număruli mare de rezervări.

Pe ruta Hamburg – Köln, via destinații precum Düsselforf și Essen, un al patrulea tren va fi adăugat pe 19 iulie. Astfel, frecvența curselor va crește la două pe zi în fiecare direcție.

Posibilitatea rezervării locurilor
Din iulie, pentru a spori confortul, pasagerii FlixTrain își vor putea rezerva locul online pentru 3.49 de euro sau prin intermediul aplicației de mobil.

Biletele sunt diponibile în magazinele de tip pop-up din gara centrală din Stuttgart, urmând ca în următoarele săptămâni să fie deschise alte locații în Berlin și Dusseldorf.

VEZI ȘI: Lipsa sistemelor de răcire în staționare ale cabinei afectează somnul șoferilor

Pentru 2019, FlixMobility își propune să introducă trenuri și pe rutele Berlin – Köln și München – Berlin, și să crească frecvența curselor.

Recordul de călătorii în sezonul de vară pentru FlixBus aduce mai multe destinații în Europa și integrarea cu rețeaua FlixTrain.

Nu doar FlixTrain se bucură de popularitate, un număr record de bilete pentru autocarele FlixBus au fost vândute în această vară și a dus la introducerea de noi rute pe teritoriul Europei.

În Germania, integrarea trenurilor cu rețeaua FlixBus va conduce la o mai mare mobilitate care conectează mai mult de 600 de destinații din întreg teritoriul prin intermediul rețelelor de drumuri și de cale ferată.

În prezent, FlixBus oferă conexiuni directe din România către 15 țări.

Follow #infotrucker