Floarea Cărciunului, transportată cu un Mercedes-Benz Atego 818

Floarea Cărciunului, transportată cu un Mercedes-Benz Atego 818

La ora unu dimineața, în timp ce majoritatea oamenilor dorm, Inga Balke își pregătește magazinul pentru cei care vor trece prin piața de flori din Hamburg. Odată cu sărbătorile, în florări apare și Floarea Crăciunului.

Pentru transportul florilor din depozit și până la punctul de desfacere, Inga Balke se bazează pe un camion Mercedes-Benz Atego 818.

În fiecare dimineață din decembrie, camionul Mercedes-Benz Atego 818 este încărcat cu 25 de cărucioare de transport care au fiecare câte patru niveluri. Și fiecare raft este încărcat cu Floarea Cărciunului.

Florile sunt vândute către alți comercianți, iar totul se termină până la ora 8:30. În scurt timp, Inga se întoarce la depozit unde termină de scris registrele și se asigură că în serele sale, toate plantele sunt în regulă.

Inga Balke conduce afacerea Krayenhagen, o afacere de familie cu o istorie de peste o sută de ani. Serele se află aproximativ o jumătate de oră de mers până în partea de nord a orașului Hamburg.

În general, Atego 818 cu cabină roșie și suprastructură Wilke este condus de șoferul companiei, însă Inga spune că îi face plăcere să ducă florile din seră în piața dedicată.

VEZI ȘI: Acțiune TISPOL de combatere a consumului de alcool și droguri la volan

„Chiar nu este o problemă pentru mine să-l conduc. Deși camionul este destul de mare, se conduce aproape ca o mașină de pasageri. În plus, transmisia automatizată PowerShift 3 mă ajută cu schimbarea treptelor, iar astfel mă pot concentra cu ușurință la trafic”, a declarat Inga Balke.

Floarea Crăciunului este o plantă tropicală care provine din Mexic. Creșterea lor începe în fiecare an în Africa, iar de acolo, micii butași sunt transportați către Europa.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.