Flota companiei Girteka Logistics a ajuns la 7.000 de camioane

Flota companiei Girteka Logistics a ajuns la 7.000 de camioane

Girteka a ajuns la o flotă proprie de 7.000 de camioane, însă obiectivul lituanienilor este de a ajunge la 10.000 de vehicule și 20.000 de șoferi angajați.

În timp ce industria europeană de transport rămâne extrem de fragmentată, Girteka Logistics vede o creștere continuă pe fondul investițiilor în angajați, tehnologie, camioane și acțiuni ecologice.

Dacă în 2016 compania lituaniană avea o flotă de 2.900 de camioane, în doar 3 ani, aceasta a crescut la 7.000 de camioane. Iar planurile ambițioase a celei mai mari companii de transport din Europa nu se opresc aici.

VEZI ȘI: Floarea Crăciunului, transportată cu Mercedes-Benz Atego

Girteka Logistics vrea să-și mărească flota de camioane mai rapid decât o face concurența, următoarea țintă fiind aceea de a ajunge la 10.000 de camioane până la finalul anului 2021. Tot până atunci vrea să ajungă la un număr total de 20.000 de șoferi angajați. Conform cifrelor prezentate, compania din Villnius angajează săptămânal șoferi și își extinde operațiunile.

Girteka Logistics vrea să treacă peste problemele leegate de Brexit, legislația Uniunii Europene și Pachetul de Mobilitate cu o flotă și o echipă de șoferi care să-i permită o flexibilitate cât mai mare în raport cu clienții.

Astfel, Girteka Logistics investește în calitate, tehnologie și sustenabilitate pentru a-și păstra clienții și a găsi alții noi. Camionul cu numărul 7.000 din flotă este noul Volvo FH, acesta fiind modelul cel mai numeros din cadrul flotei deținută de Girteka.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.