Fluxul de trafic în Frankfurt este menținut cu ajutorul lui Volvo FL

Un oraș sigur și vibrant se află tot timpul în mișcare, acesta fiind locul unde viața și afacerile pot circula în toate direcțiile, fără probleme și fără efort.

Mulți de la noi i-ar eticheta drept “hingheri de mașini” pe cei de la serviciul ridicări Auto-Service SAFAR, însă, realitatea este că fără a ridica mașinile oprite în trafic din varii motive, acesta s-ar sufoca.

Cel mai bun exemplu în acest sens este București, capitala României fiind în prezent pe primul loc în Europa în topul orașelor cu cel mai înfiorător trafic.

Dar, nu vom vorbi despre problemele locale, ci despre modul în care le preîntâmpină alții. Ca de exemplu, orașul Frankfurt.

Pentru a putea menține fluxul de trafic, cele 30 de camioane ale companiei Auto-Service SAFAR sunt tot timpul în stand-by. Platformele auto elimină de pe drumuri în jur de 3.000 de vehicule în fiecare lună, care, dintr-un motiv sau altul, blochează sau încetinesc traficul în oraș.

VEZI ȘI: UTA va oferi un nou dispozitiv de bord compatibil cu EETS

Asta înseamnă că un șofer angajat al companiei ridică în medie 5 mașini pe zi. Pentru a fi eficientă și a face față provocărilor urbane zilnice, compania a achiziționat camioane Volvo FL echipate cu macara pentru ridicarea vehiculelor.

Este o soluție extrem de rapidă și eficientă ce le permite celor de la Auto-Service SAFAR să plece în câteva minute, astfel încât și restul traficului să o poată face.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.