Logistica

FM Logistic a implementat soluția Urbantz în toată rețeaua din România

FM Logistic a extins soluția Urbantz de planificare optimizată pentru comenzile urbane în toată rețeaua sa din România.

Parteneriatul dintre FM Logistic și Urbantz a început în 2023, iar scopul acestuia a fost să aducă mai multă eficiență, transparență și sustenabilitatea livrării urbane.

După etapa pilot, derulată în Dragomirești, soluția a fost extinsă treptat, până la finalul anului trecut, fiind acum folosită în patru platforme și hub-uri (platformele Dragomirești și Dudeștii-Noi și cross-dock-urile Cluj-Napoca și Bacău).

”Ne bucurăm că am extins soluția Urbantz și în locațiile Dudeștii Noi, Cluj și Bacău. Livrările urbane sunt acum mai eficiente și mult mai transparente pentru clienții noștri. Dincolo de implementarea soluției la nivelul FM România, mă bucur că din ce în ce mai mulți clienți sunt interesați și solicită Urbantz ca parte a serviciilor oferite de FM Logistic, în zona transport”, a declarat Andrei Soreanu, project manager departamentul Transport.

VEZI ȘI: MAN își extinde centrul logistic global din Salzgitter

Algoritmii avansați utilizați de Urbantz permit FM Logistic să realizeze o planificare optimizată pentru comenzile urbane. Concret, pentru a putea genera ruta cea mai eficientă și mai prietenoasă cu mediul înconjurător, aplicația prelucrează factori cruciali, cum sunt datele de trafic, ferestrele de timp de livrare, dar și capacitatea vehiculelor și a clienților. În plus, această soluție oferă clienților posibilitatea de a vedea în timp real fiecare etapă a livrării, de la pregătire și expediere, până la tranzit și recepția finală.

Totodată, dispecerii FM Logistic au acum posibilitatea de a urmări în timp real comenzile și de a oferi clienților un interval de timp mult mai precis pentru livrare. De partea cealaltă, clienții primesc notificări de tipul mesajelor text cu aceste informații.

Din aceeași categorie...

Back to top button