LogisticaȘtiri

FM Logistic a extins depozitul din Petreşti

FM Logistic anunță finalizarea lucrărilor de extindere a platformei logistice din Petrești începute pe 1 aprilie 2015, și care au presupus o investiție estimată de aproximativ 5 milioane euro.

Platforma FM Logistic de lângă autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, inaugurată în 2011, are în prezent 4 celule de 30.000 mp şi poate fi extinsă până la capacitatea maximă de 125.000 mp, conform solicitărilor venite din partea clienţilor şi planului de dezvoltare FM Logistic.

FM Logistic deserveşte în cadrul acestui depozit companii din sectoarele retail şi FMCG, firme cu o prezenţă vizibilă în domeniul lor de activitate. Prezenţa FM logistic în zona Petreşti înseamnă o foarte mare flexibilitate oferită clienţilor noştri.

FM Logistic a extins depozitul din Petreşti

În prezent FM Logistic oferă clienţilor săi din România soluţii logistice personalizate pentru optimizarea operaţiunilor din cadrul lanţului de aprovizionare, precum depozitare, o gamă completă de servicii de transport, camioane complete sau parţiale, cu temperatură ambientală şi controlată şi servicii cu valoare adăugată (co-packing).

FM Logistic a înregistrat o cifră de afaceri de 24 milioane euro în ultimul an fiscal (aprilie 2015-martie 2016), are 450 de angajaţi şi operează trei platforme logistice în România- în zona Timiş, Bucureşti şi Dâmboviţa cu 65,000 m² suprafaţă de stocare şi 2 terminale logistice de cross-docking situate în Cluj şi Bacău.

VEZI ȘI: Bridgestone prezent în cadrul AgriPlanta 2016

Consolidarea prezenţei în România, excelenţa operaţională prin procesul de îmbunătăţire continuă şi dezvoltarea unei oferte complete de servicii de distribuţie şi grupaj, fac parte din planul de dezvoltare FM Logistic pentru următorii ani în România.

https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button