Top NewsTransport 4.0

Routier European Transport mizează pe inteligența artificială în procesarea documentelor

Folosind inteligența artificială, compania Routier European Transport își crește productivitatea și acuratețea în procesarea documentelor.

După implemenarea în premieră națională a camioanelor electrice în operațiuni de transport pe distanțe lungi, Routier European Transport, una dintre cele mai importante și avangardiste companii de transport și logistică din România, își digitalizează procesarea de documente folosind inteligența artificială.

Routier European Transport mizează pe inteligența artificială în procesarea documentelor

Cu peste 15 ani de experiență și o cifră de afaceri anuală de peste 54 de milioane de euro, compania clujeană a început utilizarea platformei Apollo de procesare inteligentă de documente care deservește toate departamentele.

Echipată cu Inteligență Artificială & Machine Learning și dezvoltată pentru a procesa fluxuri multiple de documente diferite, platforma Apollo extrage, procesează, validează și schimbă automat date între mai multe organizații și diferitele lor sisteme interne. Platforma SaaS automatizează procesele interne centrate pe documente, eliberând angajații de sarcinile manuale, repetitive și demotivante.

„Decizia de a alege Apollo a fost determinată de angajamentul nostru comun cu cel al Smart Touch Technologies pentru inovație și eficiență. Fiind parte a unei industrii care depinde de vizibilitate în timp real și de coordonare precisă, această soluție IDP ne oferă avantajul de a ne optimiza și îmbunătăți fluxurile de Document Management, consolidându-ne excelența operațională și întărind poziția noastră de lider orientat spre viitor în piața de transport și logistică. Pentru angajații noștri, care sunt în centrul a tot ceea ce facem, Apollo va aduce o simplificare considerabilă a task-urilor zilnice, oferindu-le acestora mai mult timp pentru sarcini creative și strategice”, spune Rareș Retegan, Managing Partner Routier European Transport.

VEZI ȘI: Dumagas automatizează procesarea de documente cu ajutorul inteligenței artificiale

Prin intermediul celor 3 filiale din Germania, Italia și Olanda, Routier European Transport oferă servicii personalizate de transport rutier și intermodal, prin intermediul cele mai mari flotă de semiremorci din România. De asemenea, compania oferă o rețea vastă de transporturi navale, bazată pe relațiile strânse cu cele mai experimentate linii de containere, care dispun de nave proprii cu plecări săptămânale din și către toate porturile lumii.

Consolidarea prezenței pe piața din România

Obiectivul Smart Touch Technology este de a le permite companiilor din industria de transport și logistică, dar nu numai, să-și valorifice pe deplin potențialul și să își crească productivitatea, acuratețea și dezvoltarea.

Parteneriatul cu Routier European Transport consolidează poziția pe piața din România a Smart Touch Technologies, companie deep tech care automatizează modul în care companiile și organizațiile fac schimb de date.

”Suntem bucuroși și onorați că un nou client se alătură portofoliului de mari companii care utilizează Apollo. Focusul nostru asupra industriei de transport & logistică este ceva despre care am vorbit adesea. Obiectivul Smart Touch Technologies este de a le permite companiilor precum Routier European Transport, să-și valorifice pe deplin potențialul și să își accelereze productivitatea, acuratețea și dezvoltarea”, declară Decebal Popescu, Co-Fondator și Managing Partner Smart Touch Technologies.

Ce face Apollo, mai exact? Explică Decebal Popescu în video de mai jos.

Din aceeași categorie...

Back to top button