ȘtiriTruck Racing

Ford F-Max a fost numit camionul oficial al competiției European Truck Racing Championship

Modelul Ford F-Max a fost numit camionul oficial al competiției European Truck Racing Championship (ETRC), organizată de FIA.

Așa cum era normal, camionul a început sezonul în cadrul cursei din Misano, Italia, în 25 mai, și va putea fi admirat în toate celelalte etape ale sezonului 2019 din ETRC.

Ford F-Max a fost numit camionul oficial al competiției European Truck Racing Championship

Conform oficialilor Ford, la fiecare etapă din ETRC, vor exista două Ford F-Max. Unul dintre aceste camioane va putea fi admirat în secțiunea Fan Village, iar cel de-al doilea va realiza o serie de demonstrații pe circuitul pregătit pentru competiția în sine.

„În acest mod vom ajunge atât la șoferii de camion din Europa, cât și la pasionații de motorsport”, au declarat oficialii Ford.

32 de curse sunt programate în acest sezon al ETCR, iar peste 400.000 de spectatori sunt așteptați să ia parte la evenimentele organizate de FIA.

„Urmând succesul și popularitatea noului camion F-Max, suntem extrem de încântați că vom colabora cu organizatorii ETCR și că astfel vom putea lua cu asalt publicul din Europa de Vest.

VEZI ȘI: Centura de siguranță în trei puncte a împlinit 60 de ani

Este o onoare să deschidem toate cursele din acest sezon, dar campionatul organizat de FIA reprezintă oportunitatea perfectă pentru a promova noul F-Max”, a completat Serhan Turfan, vicepreședintele Ford Trucks.

„Întindem o mână caldă celor de la Ford Trucks și îi invităm în padock. Baza acestui parteneriat este pusă pe baza înțelegerii reciproce, motiv pentru care ne dorim să arătăm un mix între motorsport, industrie și tehnologie modernă.

Îi invităm pe toți fanii Ford Trucks să ia parte și să urmărească acest sezon al ETRC. Ne așteptăm să fie cel mai mare și cel mai bun din ultimii ani, atât în ceea ce privește spectacolul de pe circuit, cât și activitățile conexe”, a declarat Georg Fuchs, directorul ETRC.

Din aceeași categorie...

Back to top button