Camioane

Test cu primul Ford F-Max înmatriculat în Franța (VIDEO)

Revista FranceRoutes a testat primul camion Ford Trucks F-Max înmatriculat în Franța, cu câteva luni înainte de intrarea oficială a mărcii în această țară.

Cum marca nu se vinde încă în Hexagon, testul a fost realizat cu ajutorul companiei FERFLO, prima care a importat și înmatriculat un camion Ford F-Max în Franța.

Test cu primul Ford F-Max înmatriculat în Franța (VIDEO)

Jurnalistul care a testat camionul a apreciat spațiul de lucru al șoferului, cu scaun și volan cu reglaje ample, spațiile de stocare inovatoare, precum și funcționalitatea generală a modelului.

Modelul a fost primit cu curiozitate și în parcări, unde șoferii au apreciat că F-Max are o cabină mai spațioasă decât a multor modele consacrate.

La drum, autorul a remarcat direcția un pic mai tare decât a altor modele, dar și performanțele dinamice bune ale motorului de 500 CP și 2.500 Nm. În schimb, acesta a apreciat că sistemul predictiv de menținere a vitezei de croazieră nu funcționează încă la nivelul modelelor de top.

VEZI ȘI: Prima flotă gigant din Europa care adoptă modelul Ford F-Max

Per total, reprezentantul FranceRoutes a apreciat performanțele lui Ford F-Max ca fiind bune: cel mai accesibil model de cap tractor pentru transport internațional din Europa nu a impresionat în mod special, dar nici nu a dezamăgit la vreun capitol.

Marca Ford Trucks este prezentă oficial în vestul Europei în Portugalia, Spania, Italia și Belgia. Până la sfârșitul anului, marca va avea centre de vânzări și service proprii și în Germania, Franța, Olanda și Luxemburg.

Din aceeași categorie...

Back to top button