In FocusTop News

Ford F-Max intră în flota Est Europa Expediții

Cefin Trucks, unic importator și distribuitor Ford Trucks în România, a livrat primele 20 de unități Ford F-Max, dintr-un total de 76 de unități, către compania Est Europa Expediții.

Cu această livrare, compania timișoreană Est Europa Expediții devine cea mai mare flotă de camioane Ford F-Max din România.

Ford F-Max intră în flota Est Europa Expediții

“Ne bucurăm că am livrat această flotă către Est Europa Expediții, principal partener al Italtrans Europa. Acest lucru arată că marca Ford Trucks și camionul F-Max prezintă încredere, atât pentru flote mai mici, cât și pentru flote mari”, spune Stefano Albarosa.

Cefin Trucks speră ca o dată cu acest contract să deschidă calea lui Ford F-Max, model dedicat transportului internațional, către marii clienți de flote din România.

“Avem cu această ocazie cea mai mare flotă Ford Trucks F-Max din România, ceea ce demonstrează competitivitatea produsului în segment. Suntem deja lideri în segmentul de construcții și cel de specializate, și ne dorim să ne demonstrăm valoarea adăugată și în segmentul de transport internațional și beneficiile economice pe care le aducem clienților”, a completat Albarosa.

VEZI ȘI: Înmatriculări camioane grele în România în primele 9 luni din 2021

“Am înființat firma de transport în 1967, în Italia, și este una dintre cele mai vechi firme de transport. Pentru prima oară am adăugat acum flotei si vehicule Ford Trucks. Primele impresii din partea șoferilor noștri sunt pozitive. Primele 20 de unități ne-au fost livrate acum două săptămâni”, a declarat Giustino Tamburro.

Ford F-Max intră în flota Est Europa Expediții

În doar patru ani, Ford Trucks și-a consolidat poziția pe piața din România, iar această livrare de flotă de F-Max către Est Europa Expediții crește vizibilitatea și rezultatele în segmentul autotractoarelor pentru transport internațional.

„Mai importantă decât cifrele este încrederea pe care ne-o acordă noul nostru client, Est Europa Expediții. Vă garantez că atunci când veți avea nevoie de noi, echipa Ford Trucks, va munci din greu să vă fie alături. Rețeaua internațională de service-uri ale mărcii este în continuă expansiune, pentru a fi alături de clienții noștri oriunde ei au nevoie”, a spus Koray Kuvvet.

Din aceeași categorie...

Back to top button