Camioane

Ford F-Max pictat pentru titlul obținut de Napoli

Ford Trucks Italia, în colaborare cu dealerul WLF Trucks, Vrent și compania de transport Vincenzo Miele Trasporti au sărbătorit titlul câștigat în Italia de Napoli cu un camion F-Max pictat special.

Camionul Ford F-Max, redenumit ”F-Napoli”, a făcut turul orașului Napoli, fiind întâmpinat cu entuziasm de fanii care sărbătoreau succesul istoric.

Ford F-Max pictat pentru titlul obținut de Napoli

Compania Vincenzo Miele Trasporti are o flotă de peste 100 de autotractoare și peste 200 de semiremorci, cu care face de obicei transporturi către și din porturile din Napoli și Salerno.

Ford F-Max pictat pentru titlul obținut de Napoli

”Sărbătoarea din Napoli bătea la ușă, străzile erau pictate în albastru cu mult înainte de cucerirea matematică a titlului. Am vrut să contribuim și noi la acest spectacol”, spune Salvatore Miele, patronul companiei de transport.

VEZI ȘI: Ford F-Max facelift: direcție electrohidraulică și motor mai economic

”Suntem o companie cu identitate solidă, care operează de mulți ani în regiunea Campania. Din pasiune pentru fotbal și echipa noastră, am mers la dealerul nostru Ford Trucks pentru a ne susține în crearea unui vehicul unic”, a mai spus Salvatore Miele.

Ford F-Max pictat pentru titlul obținut de Napoli

Operațiunea a fost condusă și de Fabio Telese, patronul Vrent Spa, care împreună cu echipa sa a susținut operațiunea. ”Imediat ce am auzit de dorința lui Miele, n-am stat pe gânduri. Am luat măsurile necesare pentru a simplifica procedurile și a putea termina totul la timp pentru sărbătoarea fanilor”.

Ford F-Max pictat pentru titlul obținut de Napoli

”Într-un timp foarte scurt am primit camionul, l-am pictat și decorat conform dorințelor clientului. A fost o cursă contracronometru, dar face parte din munca noastră și consolidează încrederea pe care ne-o acordă clienții, deoarece arată că nu suntem limitați doar la vânzarea și întreținerea de vehicule”, a spus și Mariano Abramo, proprietarul dealerului WLF Trucks.

Din aceeași categorie...

Back to top button