Camioane

Ford F-Max Select, ediție limitată de doar 400 unități

Ford Trucks începe să accepte comenzi pentru modelul F-Max Select, o serie specială limitată la 400 de unități, cu design special și echipamente de top.

În toamna trecută, pe lângă noua serie F-LINE de camioane de distribuție, specializate și de construcții, Ford Trucks a prezentat și o serie specială a modelului său de transport internațional, F-Max Select.

Limitată la 400 de unități pentru întreaga Europă, seria este caracterizată de cabina în vopseaua ”Agate Black”, combinată cu o listă lungă de accesorii în nuanța bronz, precum carcasele oglinzilor, o parte a cabinei, mânerele ușilor, spițele volanului, cusăturile scaunelor sau o fâșie pe bord.

Toate acestea vin la pachet cu cele mai noi echipamente, disponibile din acest an pe modelul F-Max. Printre acestea enumerăm o nouă transmisie automatizată Ford Ecotorq cu 16 viteze și un nou sistem de direcție.

VEZI ȘI: Ford Cargo, printre primele camioane de import de după 90 în România

La capitolul siguranță avem noutăți precum radar pentru unghiul mort, active cruise control cu funcție de mers în ambuteiaje sau recunoașterea indicatoarelor rutiere. Fiecare Ford F-Max Select va fi livrat clienților cu o plăcuță specială montată pe bord, în fața scaunului pasagerului, care arată numărul unității din seria totală de 400.

Cât despre posibilitatea de configurare, aceasta este în mod tradițional foarte simplificată la F-Max, dar acoperă majoritatea operațiunilor de transport pe distanțe lungi. Avem astfel un cap tractor 4×2, cu șasiu standard sau coborât, cabină de dormit spațioasă și motor de 12,7 litri și 500 CP (dintre care 450 CP disponibili în modul Eco).

Din aceeași categorie...

Back to top button