Top NewsUtilitare ușoare

Ford lansează noul pick-up Ranger pe 24 noiembrie

Ford a anunțat că noul și mult-așteptatul pick-up Ranger va fi lansat pe 24 noiembrie, în cadrul unui eveniment online.

Ford a reproiectat noul Ranger pentru a fi cel mai inteligent, versatil și capabil pick-up produs de acesta pentru clienții din peste 180 de piețe din întreaga lume.

Ford lansează noul pick-up Ranger pe 24 noiembrie

Pentru asta, Ford a realizat peste 5.000 de interviuri și a lucrat cu sute de proprietari de pick-up, în zeci de ateliere de pe tot globul, pentru a afla cum aceștia își folosesc pick-up-ul, ce le-a plăcut, ce și-ar fi dorit să aibă mai mult și ce experiențe au contat cel mai mult pentru ei.

„În calitate de designeri, am implicat clienții mult mai devreme în proces, am petrecut mai mult timp cu ei și am obținut mai multe informații decât oricând înainte”, spune Max Tran, director de design al noului Ranger.

Această abordare centrată pe client a ajutat Ford să proiecteze și să conceapă soluțiile pe care clienții și le-ar dori și le-ar aprecia de la noul Ranger.

VEZI ȘI: Ford Transit Custom premiat cu Gold de Euro NCAP pentru sistemele de asistență

„În mod interesant, am descoperit că indiferent de piață, clienții noștri sunt autori. Le place să-și rezolve propriile probleme și le place să se simtă încrezători în pick-up-ul lor… nu doar modul în care funcționează vehiculul, ci și felul în care se simt când îl conduc”, completează Tran.

Cu un nou aspect robust și o serie de funcții noi care sporesc productivitatea, capacitatea și versatilitatea, următoarea generație Ranger este concepută pentru a parcurge și mai multe tipuri de terenuri, pentru a munci mai mult și pentru a oferi mai mult confort și rafinament decât oricând.

Din aceeași categorie...

Back to top button