EconomicTop News

Ford rămâne lider de piață în segmentul de comerciale ușoare și în 2021

Ford își păstrează poziția de lider de piață în segmentul de comerciale ușoare și în 2021, înregistrand o cotă de piață de 19,7% și o creștere a volumelor cu 21% față de anul 2020.

În 2021, piața de vehicule comerciale ușoare a crescut cu 14% față de 2020, o creștere datorată în principal evoluției pozitive a segmentelor 2T și pick-up.

Ford rămâne lider de piață în segmentul de comerciale ușoare și în 2021

Modelul Ford Transit Custom atinge cea mai bună cotă de segment din ultimii 8 ani, respectiv 30,7% și o creștere a volumului vândut de 30% față de anul 2020. Modelul Transit este pe un trend pozitiv, cu o creștere de 30% față de 2020, astfel încât se plasează pe locul al doilea în segmentul de comerciale ușoare, cu o cotă de 18,47%.

VEZI ȘI: Noul Peugeot e-Expert cu hidrogen este produs în serie

„Performanța înregistrată în 2021 confirmă fiabilitatea vehiculelor comerciale Ford, încrederea clienților în serviciile propuse de noi, atât pe partea de soluții integrate de produs, cât și pe cea de finanțare și service. Rețeaua autorizată de dealeri Ford – Centru Transit este proiectată pentru a pune la dispoziția clienților noștri întreaga asistență și consiliere de specialitate de care au nevoie pentru a lua decizia corectă de achiziție în funcție de specificul activității lor economice și pentru a deveni un partener eficient, de încredere și construit pentru rezultate”, a declarat Cristian Prichea, director general al Ford România NSC.

Pick-ul Ford Ranger îsi păstrează poziția de lider în segment pentru al cincilea an consecutiv, cu o cotă de segment de 37,4% și o creștere a volumelor de 18% față de 2020. Din totalul vânzărilor Ford Ranger, versiunea Raptor reprezintă o cotă de 32%.

Din aceeași categorie...

Back to top button