Utilitare ușoare

Ford Ranger, disponibil acum și în echipare Platinum

Ford Ranger, cel mai bine vândut pick-up din Europa, este acum disponibil în echipare Platinum, care ridică nivelul de lux la un nou standard.

Ranger Platinum este disponibil exclusiv în varianta cu cinci locuri, listele europene de comenzi fiind deja deschise. Producția noului model este programată să înceapă în martie 2023, iar primele livrări pentru clienți sunt programate la sfârșitul primăverii.

Ford Ranger, disponibil acum și în echipare Platinum

Noul model de top al gamei Ranger vine cu detalii și finisaje exterioare exclusive și un interior elegant și modern, cu scaune îmbrăcate în tapițerie din piele. Motorul Ford V6 turbodiesel de 3,0 litri, care dezvoltă 240 CP și 600 Nm, permite performanțe ridicate obținute fără efort și o funcționare silențioasă la viteze de croazieră. Cuplu excepțional este perfect pentru sarcinile grele, cu sarcină utilă de peste o tonă și capacitate de remorcare de 3.500 kg.

Puterea este livrată prin intermediul noului sistem de tracțiune integrală controlat electronic al lui Ranger, cuplat la o transmisie automată Ford cu 10 trepte, cu funcționare adaptivă și suporturi reproiectate pentru a reduce zgomotul și vibrațiile.

VEZI ȘI:

Grila unică și noul finisaj cromat pentru elementele exterioare transmit o primă impresie extrem de puternică, susținută de noile jante din aliaj de 20 de inchi, cu design special. Alte elemente premium includ un hayon cu sistem de închidere Soft-Close, geamuri fumurii și lumini de zi cu design special, integrate în farurile cu matrice LED. Șinele de pe plafon, oferite în dotarea standard, adaugă un plus la aspect și mai multă versatilitate.

În interior, Ranger Platinum îmbină un interior luxos cu finisaje din piele și tehnologie inteligentă. Șoferul și pasagerul din față beneficiază de scaune premium din piele perforată și cusături de contrast, cu reglare electrică în 10 direcții și funcții de încălzire și răcire. Texturile din lemn de arțar închis cu granulație deschisă continuă designul opulent, iar iluminarea interioară sofisticată contribuie la crearea unei atmosfere liniștitoare.Ford Ranger, disponibil acum și în echipare Platinum

Consola high-tech este definită de ecrane duble de 12 inchi – un instrumentar digital care înlocuiește panoul de instrumente tradițional, alături de un ecran tactil cu orientare portret care controlează puternicul sistem multimedia SYNC 4A de la Ford. Ranger Platinum are, de asemenea, un sistem audio B&O cu opt difuzoare 6 și posibilitatea de a încărca wireless telefonul mobil. Conectivitatea este furnizată de un modem FordPass Connect oferit standard.

În plus față de sistemele avansate de asistență de pe Ranger Wildtrak, versiunea Platinum include Active Park Assist cu Park Out Assist, Blind Spot Information System cu Cross-Traffic Alert și Trailer Coverage, Lane Change Warning&Aid și o cameră de 360 de grade ca echipament standard.Ford Ranger, disponibil acum și în echipare Platinum

Echiparea Platinum se poziționează în vârful celei mai generoase game de versiuni oferite de Ford Pro pentru Ranger. Pe lângă modelele de înaltă performanță Raptor, Wildtrak și Limited, care sunt deja la vânzare, clienții europeni pot comanda de acum robustele versiuni XL și XLT, care propun specificații simple destinate pentru a le servi utilizatorii comerciali, cum ar fi cei din construcții, silvicultură și serviciile de urgență.

Din aceeași categorie...

Back to top button