Ford Transit Connect by Hot Wheels

Ford a realizat o serie de interpretări pe baza modelului Transit Connect, cel mai recent fiind cel făcut de Hot Wheels, un cunoscut producător de machete auto. Conceptul de van „hot-rod” nu este nou, însă Hot Wheels a reuşeşte să transforme o utilitară într-o maşină de promenadă.

„Ideea era să creăm un vehicul inspirat din cele de curse pentru persoanele care îşi doresc să petreacă weekend-ul la pista de testare cu maşina lor de curse Hot Wheel. Hot Wheels Transit Connect prezintă un kit pentru caroserie generos, personalizat în întregime, jante Rotiform ROC, iar cabină şi zonă de depozitare a sculelor transformă în realitate visul fiecărui copil care s-a jucat cu Hot Wheels. Are chiar şi sertare în care pot fi păstrate machetele Hot Wheels.“, a spus Felix Holst, Vice Preşedinte şi responsabil de creaţie în cadrul Diviziei Mattel Wheels.

Ford Transit Connect by Hot Wheels

Hot Wheels® Transit Connect, acţionat de un motor cu patru cilindri Ţi-VCT, de 2,5 l, a fost extins cu 10 cm în faţă şi 15 cm în spate. În plus, dispune de uşi cu aripi în formă de W în locul uşilor glisante, de jante personalizate de 20”, noul scut din faţă şi barele de protecţie fiind inspirate de cele de la Focus RS.

Interiorul a fost, de asemenea, personalizat, cu o pardoseală secundară instalată pentru a acoperi un set de sertare pentru depozitarea sculelor, cu un televizor cu diagonală de 55” instalat într-un perete despărţitor în spatele scaunelor din faţă, două tablete de 18” instalate în uşile din spate şi cu scaunele Recaro de la Focus ST.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.