ȘtiriUtilitare ușoare

Ford Transit Connect facelift disponibil cu motor de 1.0 litru Ecoboost

Familia de vehicule utilitare Ford Transit Connect și Transit Courier au primit un facelift optic și pot fi echipate cu motorul pe benzină de 1.0 litru Ecoboost.

Ford Transit Connect și Transit Courier au trecut printr-un proces de facelift optic, parte a unei revoluției Ford în gama de vehicule comerciale, care va fi complet reînnoită în Europa în următoarele 18 luni.

Ford Transit Connect facelift disponibil cu motor de 1.0 litru Ecoboost

Ambele utililare adoptă la partea frontală linia de design folosită deja de modelul Ford Transit Custom, care include blocuri optice noi cu lumini de zi LED și opțional faruri Xenon.

La interior, Ford folosește acum materiale mai bune și un panou de bord modificat.

Pe consola centrală găsim acum un display tactil de 6 inch ce integrează și sistemul de infotainment Sync 3. Acest oferă inclusiv compatibilitate Apple Car Play și Android Auto pentru conectarea unui telefon inteligent.

La capitolul motorizări, Ford Transit Connect facelift poate fi acum comandat cu noul propulsor diesel 1.5 EcoBlue sau cu motorul pe benzină Ecoboost de 1.0 litru.

Ford Transit Connect facelift disponibil cu motor de 1.0 litru Ecoboost

Acesta din urmă folosește inclusiv dezactivarea a doi cilindri atunci când nu funcționează în sarcină, ceea ce permite reducerea semnificativă a consumului de carburant și a emisiilor poluante.

VEZI ȘI: Regim special de lucru la toate punctele de frontieră din Bulgaria

O transmisie manuală nouă cu șase trepte este oferită în standard, iar motorul diesel 1.5 EcoBlue poate fi asociat și cu cutia de viteze automată cu opt trepte. Ambele variante de motorizare au acum intervale de mentenanță mai mari de pâna la doi ani sau 40.000 km.

Modelul Ford Transit Connect poate fi comandat și în versiune cu ampatament mărit, fiind disponibile trei variante de caroserie: van, combi și double-cab.

Capacitatea de încărcare este cuprinsă între 520 și 890 kilograme, iar volumul de încărcare poare ajunge până la 3.6 metri cubi.

Ford Transit Connect facelift disponibil cu motor de 1.0 litru Ecoboost

Noul model se prezintă și cu o listă de sisteme de siguranță, inclusiv un limitator de viteză inteligent, sistem de detectare a unei coliziuni iminente, sistem de stabilizare la vânt lateral și Active Park Assist.

Din aceeași categorie...

Back to top button