Ford Transit este disponibil cu versiune de șasiu mai ușor

Ford Transit este disponibil cu versiune de șasiu mai ușor
De acum, Ford Transit poate fi configurat cu un șasiu mai ușor, care crește sarcina utilă cu 200 Kg și eficientizează operațiunile de distribuție.

Noua versiune de șasiu disponibilă pentru Ford Transit are un cadru mai ușor și coborât cu 100 mm, fiind ideal pentru conversiile care necesită o podea joasă pentru acces mai ușor, eliminându-se necesitatea montării unui lift hidraulic pentru încărcarea și descărcarea mărfurilor.

Ford Transit este disponibil cu versiune de șasiu mai ușor

Comparativ cu versiunea de șasiu clasică, designul optimizat al noul șasiu facilitează transportul suplimentar a 200 kg de marfă sau echipamente (în funcție de utilizare), îmbunătățind astfel și eficiența consumului de combustibil.

Pentru a facilita o trecere mai ușoară din cabină în spațiul de marfă, această versiune de șasiu are cabină deschisă.

Noua versiune de șasiu este bazată pe versiunea de 2 tone cu tracțiune față a lui Ford Transit, care continuă să înregistreze o creștere a cererii în Europa. Până în iunie 2018, Ford Transit s-a vândut în 52.100 de unități, înregistrând o creștere de 13% față de anul precedent.

VEZI ȘI: Renault Trucks T 520. Un camion cu priză la clienții din România

Noul șasiu este disponibil în trei variante de ampatament, una lungă și două scurte. Toate versiunile au o masă maximă autorizată de 3.5 tone.

Ford Transit este disponibil cu versiune de șasiu mai ușor

Propulsia este asigurată de motorul de 2.0 litri EcoBlue, disponibil în două game de putere – 130 CP și 170 CP. Acesta poate fi cuplat la o transmisie manuală standard cu șase trepte sau opțional la o transmisie automată cu șase trepte, ideală pentru operațiunile de distribuție urbană și curierat.

Follow #infotrucker