Ford Transit poate fi comandat și cu o transmisie automată cu 10 trepte

Ford Transit poate fi comandat și cu o transmisie automată cu 10 trepte
Ford introduce în premieră pe utilitara Transit o transmisie automată cu zece trepte, folosită cu brio în gama de pick-up-uri F-Series.

Conform oficialilor Ford, noua transmisie automată cu zece rapoarte va fi disponibilă pe varianta cu roți motrice spate echipată cu motorul diesel EcoBlue de 2.0 litri cu 170 de cai putere.

Ford Transit poate fi comandat și cu o transmisie automată cu 10 trepte

În continuare, Ford oferă transmisia automată cu șase trepte pentru versiunile Transit cu roți motrice față.

Conform oficialilor Ford, această cutie de viteze a fost dezvoltată in-house și, după cum menținam mai sus, ea este folosită cu succes pe Ranger, F150 și Mustang.

„Șoferii de Transit se vor bucura de modul lin în care noua cutie cu zece rapoarte va livra puterea către puntea spate. Mai mult, transmisia oferă eficiență sporită și are o durabilitate mai mare”, a declarat Hans Schep, directorul general Ford of Europe al departamentului de vehicule comerciale.

VEZI ȘI: Cabotajul ilegal a facilitat prăbușirea prețului pe kilometru din Europa

„Mult mai ușor de condus și cu capacități de tractare excelente, noul cutie disponibilă pe versiunile cu roți motrice spate asigură duritatea, caracterul capabil și caracteristicile excelente de condus pentru un business cât mai bun”, a completat oficialul Ford.

În funcție de versiunea de caroserie aleasă, modelul Transit echipat cu noua cutie automată cu zece trepte va avea o masă totală maximă autorizată cuprinsă între 3.500 și 6.100 de kilograme.

Follow #infotrucker