ȘtiriTop News

Ford Trucks a deschis un Centru de Vehicule Specializate

Ford Trucks, marca de vehicule comerciale grele a Ford Otosan, a deschis un Centru de Vehicule Specializate la fabrica sa din Eskişehir.

Noul Centru de Vehicule Specializate se va ocupa de comenzile speciale ale clienților Ford Trucks. Camioanele cu opțiuni personalizate vor fi livrate mai repede, flexibil și la cea mai înaltă calitate.

Ford Trucks a deschis un Centru de Vehicule Specializate

Camioanele vor fi personalizate în funcție de nevoile clienților și ale domeniilor lor de activitate. În centru se vor face toate adaptările hardware, dar și aplicațiile software pot fi personalizate.

Într-o primă fază, care va începe cu modificările făcute în noul centru, în loc de linia de producție, Ford Trucks va căpăta experiență pentru a modifica vehicule din stoc în funcție de cererile clienților.

VEZI ȘI: Cefin Trucks lansează un Marketplace de vânzări de camioane rulate

În a doua fază, după dezvoltarea competențelor tehnice, în special privind producția de vehicule potrivite pentru aplicațiile cu suprastructuri, Ford Trucks va putea produce în noul centru vehicule care îndeplinesc orice vis al clienților, inclusiv produse de nișă, pachete luxoase personalizate sau colantări.

Cu noul Special Vehicle Center, Ford Trucks va putea produce soluții adecvate pentru diferite cereri de suprastructuri. De asemenea, producătorul va putea face modificări rapide ale vehiculelor, care nu sunt prevăzute în designul standard din fabrică.

Din aceeași categorie...

Back to top button