Camioane

Ford Trucks prezintă noua gamă de autoșasiuri F-LINE

Ford Trucks a prezentat astăzi noua serie de camioane F-LINE, pentru distribuție, construcții și aplicații specializate, care va înlocui din primăvară gama Cargo.

Noua gamă Ford Trucks F-LINE vine cu un design modernizat, inspirat de autotractorul pentru distanțe lungi F-Max. Designul este practic identic cu al modelului electric lansat la IAA 2022, cu diferența că grila radiatorului este adaptată pentru tehnologia diesel.

Ford Trucks prezintă noua gamă de autoșasiuri F-LINE

Ford Trucks păstrează pentru modelele sale specializate o cabină mai îngustă (2,2 metri), dar interiorul a fost modernizat și el, cu materiale mai bune și un nou loc de condus pentru șofer, inspirat tot de la modelul mai mare F-Max.

Camioanele vor primi și noi sisteme de siguranță, în concordanță cu noile reguli din UE care intră în vigoare din iulie 2024. Printre sistemele noi se numără Blind Spot Information System, cameră pentru mers cu spatele, Traffic Sign Recognition System, Tire Pressure Monitoring System, Emergency Stop Signal şi pregătirea pentru Alcohol Interlock.

VEZI ȘI: Ford Trucks va colabora cu Quantron pentru a dezvolta camioane electrice cu baterii și hidrogen

Noi sunt și sistemul de asistență la coliziune cu funcție de detectare a pietonilor, sistemul Adaptiv Cruise Control cu funcţie Stop & Go, asistenţa automată pentru faza lungă şi sistemul de avertizare la părăsirea neintenționată a benzii de rulare.

Gama F-Line va primi și sistemul de conectivitate ConnecTruck, care permite monitorizarea camionului în orice moment. Noua gamă va fi disponibilă la vânzare din februarie 2024.

Din aceeași categorie...

Back to top button