ȘtiriTop News

Ford Trucks intră și pe piața din Luxemburg

Ford Trucks, al optulea mare producător de camioane din Europa, și-a anunțat intrarea oficială pe piața din Luxemburg, alături de dealerul GTTS.

După ce și-a dezvoltat rețeaua de vânzări și service din Europa Centrală, Ford Trucks a început expansiunea și în vestul continentului. Producătorul dispune de reprezentanțe proprii în Spania, Portugalia, Italia, Belgia, iar de curând și în Luxemburg.

Ford Trucks intră și pe piața din Luxemburg

Distribuitorul oficial al mărcii Ford Trucks în Luxemburg este compania GTTS. Producătorul vede noua piață ca una esențială pentru planurile de creștere în Europa de Vest. Obiectivul este atingerea unei cote de piață de 7% în Luxemburg până la finalul anului 2025.

”Construind pe succesul înregistrat în piețele actuale, așteptăm să completăm expansiunea noastră în Europa până la finalul anului 2024. Sunt sigur că GTTS va reprezenta marca noastră cât mai bine posibil pentru clienții din Luxemburg”, a declarat Serhan Turfan, vicepreședinte al Ford Trucks.

VEZI ȘI: În 2020, Cefin Trucks a vândut peste 1.000 de vehicule noi și rulate

În acest an, Ford Trucks va deschide reprezentanțe proprii și în Germania. Vor urma în 2022 Franța și Olanda, iar în 2023 Elveția și Austria. Expansiunea mărcii în Europa se va încheia în 2024, cu țările nordice.

În țările în care nu este reprezentată direct, marca Ford Trucks are parteneriate pentru acordarea de asistență cu specialiști precum Tip Trailer Service.

Din aceeași categorie...

Back to top button