ServiceȘtiri

Ford Trucks și-a extins rețeaua de service din Europa de Vest

Pentru a-și mări rețeaua de service în Euroa de Vest, Ford Trucks a încheiat un parteneriat cu TIP Trailer Services, pentru a stimula vânzările noului camion Ford F-Max.

Ford Trucks și TIP Trailer Services au semnat un contract prin care se extinde rețeaua de service pentru noul camion Ford F-Max în Europa de Vest.

Ford Trucks și-a extins rețeaua de service din Europa de Vest

După ce Ford Trucks și-a consolidat prezența în Orientul Mijlociu, Africa, Rusia, Europa de Est și Turcia, producătorul de camioane turc vrea să-și întârească afacerile și pe piața din Europa de Vest, obiectivul fiind acela de a deservi 51 de piețe până în 2020.

VEZI ȘI: Din 2020, Tirol va introduce un „sistem automat de dozare” al camioanelor

TIP Trailer Services, una din companiile cu cea mai mare rețea de puncte de service din Europa de Vest, va asigura garanția și lucrările post garanție pentru camioanele Ford Trucks, precum și diverse alte servicii care să întărească încrederea în această marcă, Paul Beadle, Chief Operating Officer la TIP Trailer Services, fiind convins că va fi o colaborare reciproc avantajoasă.

Serhan Turfan, vicepreședinte Ford Trucks, a explicat: „Recunoașterea internațională și aprecierea noului F-Max, pe care l-am dezvoltat de la zero, ne-a ajutat să ne creștem cota de piață, iar prin colaborarea cu TIP Trailer Services vrem să le oferim clienților noștri cele mai bune servicii în garanție și post garanție.”

Din aceeași categorie...

Back to top button