CamioaneIAA

Ford Trucks va prezenta primul său camion electric la IAA 2022

Ford Trucks va prezenta la IAA 2022 primul său camion electric, precum și calendarul de electrificare a gamei de produse.

După câștigarea premiului ITOY cu modelul F-MAX la IAA 2018, Ford Trucks revine la Hanovra cu noi surprize în drumul spre transportul fără emisii.

Ford Trucks va prezenta primul său camion electric la IAA 2022

Ford Trucks va prezenta la IAA 2022 primul său camion electric, un model pentru colectarea deșeurilor. De asemenea, producătorul va lansa un calendar cu etapele de electrificare a gamei de produse.

”Ne concentrăm pe viitor și prioritizăm eforturile de cercetare și dezvoltare pe aducerea următoarei generații de tehnologii pe piață. Tranziția către vehiculele grele electrice este esențială pentru un viitor sustenabil. Abia așteptăm să livrăm inovațiile în linie cu misiunea noastră pentru zero emisii și noi tehnologii de conectivitate care vor crește afacerile clienților”, a declarat Serhan Turfan, vicepreședinte al Ford Trucks.

VEZI ȘI: Ford Otosan anunță o investiție de 490 de milioane de euro la Craiova

Tot la IAA 2022, Ford Trucks va prezenta noi variante ale modelului F-MAX pentru transporturi pe distanțe lungi, precum și cele mai noi tehnologii de conectivitate și servicii.

Producătorul va expune la Hanovra și gama sa actuală de camioane, disponibilă direct în peste 40 de țări europene.

Din aceeași categorie...

Back to top button