A fost semnat contractul de supervizare a construcției variantei de ocolire Brașov

A fost semnat contractul de supervizare a construcției variantei de ocolire Brașov

CNADNR a semnat pe 3 noiembrie 2014 contractul de „Supervizarea construcției variantei de ocolire Brașov, Tronson II, DN11 – DN13″. Obiectivul principal al contractului constă în furnizarea de servicii de supervizare atât în timpul perioadei de execuție a lucrărilor, cât și pe parcursul perioadei de garanție pentru obiectivul de investitii „Proiectare și execuție varianta de ocolire Brașov, tronson II, DN11 – DN13″. Valoarea totală a acestui contract este de 841.170,00 lei (fără TVA), din care 85% reprezintă finanțare nerambursabilă ce urmează a fi acordată de Comisia Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională, restul sumei fiind asigurată de la Bugetul de Stat.

Prezentul contract face parte din proiectul „Construcția variantei de ocolire a Municipiului Brașov Tronson I (DN1 – DN11), II (DN11 – DN13) și III (DN13 – DN1)” a cărui implementare va contribui la reducerea timpului de călătorie de tranzit prin Municipiul Brașov, reducerea numărului de accidente grave prin sporirea siguranței traficului, reducerea impactului asupra mediului prin diminuarea drastică a emisiilor de poluanți în conformitate cu politica de transport aplicată de Uniunea Europeană și îmbunătățirea calității vieții prin devierea traficului de tranzit în afara orașului.

A fost semnat contractul de supervizare a construcției variantei de ocolire Brașov

Contractul „Supervizarea construcției variantei de ocolire Brașov, Tronson II, DN11 – DN13″ a fost atribuit prin aplicarea procedurii de licitație deschisă firmei Egis România S.A.

Durata de implementare a contractului este de 41 luni.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.