Foton Internet Super Truck camion inteligent al chinezilor

Foton Internet Super Truck camion inteligent al chinezilor

În cadrul expoziției din orașul Guangzhou, pe lângă multitudinea de modele de camion expuse de diferiți producători, a fost prezentat și Foton Internet Super Truck, camion inteligent al chinezilor de la Foton.

Mai întâi să vă explicăm puțin cum stă treaba cu „Super Truck” ăsta. Ideea celor de la Foton Group este de fapt importată din SUA, însă, spre deosebire de camionul americanilor, cel al chinezilor ar trebui să aibă un consum mai mic, randamentul îmbunătățit și standarde de emisii mai mari decât Euro VI.

Ați prins ideea, baieții aștia vor să producă un camion care să rezolve câteva probleme actuale din transportul intern de mărfuri din China, precum reducerea emisiilor și o eficiență economică mai bună care să rezolve problema costurilor ridicate de transport. Foton Internet Super Truck va fi o combinație de nume între Foton și „EST”, marca tehnologică a Foton Group, care va coopera cu americanii de la Cummins și germanii de la Daimler în vederea lansării unei mărci noi de camione, inteligente, conectate la Internet, ecologice și economice.

Foton Internet Super Truck camion inteligent al chinezilor

Deși a fost prezentat ca un camion concept, Foton Internet Super Truck este evident faptul că acesta este inspirat în proportție foarte mare din gama actuală de camioane Mercedes-Benz.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Follow #infotrucker