FPT Industrial furnizor de motoare Euro VI pe TATA Daewoo

FPT Industrial parte a CHN Industrial și lider la nivel mondial în tehnologia de propulsie, a semnat un contract de exclusivitate cu sud-coreenii de la Tata Daewoo pentru furnizarea în totalitate a întregii game de motoare FEN și Cursor Euro VI.

Compania italiană va furniza propulsorul NEF de 6.7 litri și gama Cursor de motoare conforme Euro VI (9, 11 și 13 litri). Acestea vor echipa vehicule comerciale pentru piața sud-coreeană. Propulsoarele Euro VI au sistemul de injecție Common Rail de ultima generatie, caracterizându-se prin dezvoltarea unei putere mari, asigurând în același timp un consum redus de combustibil și intervale lungi de întreținere.

FPT Industrial furnizor de motoare Euro VI pe TATA Daewoo

Atât motoarele din seria FEN cât și Cursor sunt echipate cu sistemul de tratament al gazelor HI-ESCR (Reducție Catalitică Selectivă de Înaltă Performanță). Acest sistem este patentat de FPT Industrial și nu are nevoie de EGR (recircularea gazelor de eșapament), garantând o reducere a emisiilor, cum ar fi oxidul de azot (NOx) și un cost total de proprietate mic.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.