EconomicȘtiri

Francezii de la MoryGlobal, solicita lichidarea

Administratorul judiciar al companiei de transport si logistica MoryGlobal a solicitat Curtii de Comert din Pontoise lichidare pana la sfarsitul lunii martie, fapt ce a creat panica in randul transportatorilor subcontractati.

In cazul in care instanta da curs cererii administratorul judiciar, compania franceza de transport si logistica isi va suspenda definitiv activitatea. Decizia vine dupa ce administratorul nu a primit nici o cerere de achizitie a acesteia. Inchiderea companiei va pune pe liber 2.300 de angajati iar numeroase companii de transport subcontractate isi vor reduce volumul de transport sau vor pierde bani, datorita imposibilitatii recuperarii creantelor. Asociatia transportatorilor rutieri FNTR a tras un semnalul de alarma cu privire la viitorul acestor companii.

Francezii de la MoryGlobal, solicita lichidarea

Esecul MoryGlobal reflecta pe larg criza din sectorul transporturilor din Franta. O incercare de a salvare a compania a avut loc in februarie 2014, cand grupul Arcole Industries, impreună cu un fond de investitii au preluat afacerea, in timp ce se cauta un cumparator.

Din aceeași categorie...

Back to top button