Știri

Franța: Companiile de transport cer redeschiderea restaurantelor de pe autostrăzi

Companiile de transport din Franța susțin acțiunile angajaților privind redeschiderea restaurantelor de pe autostrăzi, la nivel național, pentru șoferii de camion.

La doar câteva ore de la protestul uniunilor sindicale din Franța cu privire la decizia de închidere a restaurantelor de pe autostrăzi, companiile de transport au reacționat și susțin acțiunile angajaților.

Franța: Companiile de transport cer redeschiderea restaurantelor de pe autostrăzi

Toate sindicatele de transport din Franța au făcut un apel către cei care dețin astfel de locuri să le redeschică și să primească șoferii la nivel național.

„Dificultățile apar din ce în ce mai des, în special pe drumuri, iar cu decizia de a închide restaurantele de pe autostrăzi, șoferii se vor confrunta cu și mai multe probleme. Acest lucru nu poate fi tolerat și toate sindicatele s-au unit sub sloganul #OnRoulePourVous!”, a declarat unul dintre reprezentanții sindicatelor.

Sindicatele spun că în ultimele zile, ca urmare a deciziilor luate de autorități, punctele de odihnă, accesul la facilitățile sanitare și la resturante au fost restrânse. În ciuda faptului că șoferii continuă să-și desfășoare activitatea la fel ca până acum, ei încă sunt „considerați paria ai societății”, au adăugat reprezentanții sindicatelor.

VEZI ȘI: Michelin a extins gama de anvelope pentru camion X MULTI cu patru noi modele

În același timp, în urma apelului făcut de sindicate vor fi realizate liste cu restaurantele care vor fi redeschise pentru a-i primi pe șoferii din sectorul de transport.

Vor fi create o serie grupuri pe Facebook pentru a putea comunica mai rapid și mai facil, iar toate postările care privesc acest subiect vor fi realizate sub hastag-ul #OnRoulePourVous.

Din aceeași categorie...

Back to top button