ParcariȘtiri

Parcarea Delta Park din zona Lille a primit certificarea PSR 1 de la TAPA

Parcarea Delta Park de la Dourges a primit cea mai înaltă certificare de securitate de la TAPA, devenind prima locație certificată PSR 1 din Europa.

Ca o continuare a parteneriatului dintre Fretlink și TIP Trailer, cele două companii au dechis în vara anului trecut parcarea Delta Park de la Dourges, zona Lille.

Parcarea Delta Park din zona Lille a primit certificarea PSR 1 de la TAPA

Aflată la un kilometru distanță de intersecția autostrăzilor A 1 și A 21, cel mai aglomerat punct din Europa, tranzitat zilnic de peste 25.000 de camioane, parcarea Delta Park construită pe 3.5 hectare a primit certificarea PSR 1 de la TAPA.

Pentru a primi această certificare, TIP Trailer a trebuit să echipeze parcarea cu cele mai noi tehnologii disponibile în ceea ce privește supravegherea video și controlul accesului: parcarea securizată are un gard perimetral cu sârmă ghimpată, pază 24/7, supraveghere video cu cameră termică și control special de acces al camioanelor grele și al pietonilor.

Parcarea securizată Delta Park poate acomoda până la 146 de camioane, iar în cadrul acesteia funcționează un centru TIP Trailer de service, o agenție ProfilPlus-Bestofpneus și un restaurant.

VEZI ȘI: Mai multe case din Kiruna au fost relocate cu ajutorul camioanelor Volvo

În ceea ce privește rezervarea unui loc, aceasta poate fi făcută online, direct pe site-ul dezvoltatorului.

Cei care utilizează serviciile Fretlink beneficiază de locurile de parcare în cadrul parcării Delta Park. În timpul săptămânii, clienții pot rezerva un loc cu circa două ore înainte să ajungă în parcare. În cursul zilelor de weekend, rezervarea poate fi făcută cu patru ore înainte.

Parcarea Delta Park de la Dourges a primit cea mai înaltă certificare de securitate de la TAPA, devenind prima locație certificată PSR 1 din Europa.  Ca o continuare a parteneriatului dintre Fretlink și TIP Trailer, cele două companii au dechis în vara anului trecut parcarea Delta Park de la Dourges, zona Lille.  Aflată la un kilometru distanță de intersecția autostrăzilor A 1 și A 21, cel mai aglomerat punct din Europa, tranzitat zilnic de peste 25.000 de camioane, parcarea Delta Park construită pe 3.5 hectare a primit certificarea PSR 1 de la TAPA.  Pentru a primi această certificare, TIP Trailer a trebuit să echipeze parcarea cu cele mai noi tehnologii disponibile în ceea ce privește supravegherea video și controlul accesului: parcarea securizată are un gard perimetral cu sârmă ghimpată, pază 24/7, supraveghere video cu cameră termică și control special de acces al camioanelor grele și al pietonilor.  Parcarea securizată Delta Park poate acomoda până la 146 de camioane, iar în cadrul acesteia funcționează un centru TIP Trailer de service, o agenție ProfilPlus-Bestofpneus și un restaurant.  VEZI ȘI: Mai multe case din Kiruna au fost relocate cu ajutorul camioanelor Volvo  În ceea ce privește rezervarea unui loc, aceasta poate fi făcută online, direct pe site-ul dezvoltatorului.  Cei care utilizează serviciile Fretlink beneficiază de locurile de parcare în cadrul parcării Delta Park. În timpul săptămânii, clienții pot rezerva un loc cu circa două ore înainte să ajungă în parcare. În cursul zilelor de weekend, rezervarea poate fi făcută cu patru ore înainte.    Fretlink și TIP Trailer anunță că vor oferi o serie de discounturi pentru cei care fac operații de mentenanță în cadrul centrului din Delta Park. Mai mult decât atât, în scurt timp va fi introdus și un aparat pentru scanarea anelopelor în momentul intrării în parcare.  Șoferii de camion beneficiază de un voucher în valoare de 7 euro valabil pentru 24 de ore. Acesta va putea fi utilizat în zona de catering din cadrul parcării Delta Park.

Fretlink și TIP Trailer anunță că vor oferi o serie de discounturi pentru cei care fac operații de mentenanță în cadrul centrului din Delta Park. Mai mult decât atât, în scurt timp va fi introdus și un aparat pentru scanarea anelopelor în momentul intrării în parcare.

Șoferii de camion beneficiază de un voucher în valoare de 7 euro valabil pentru 24 de ore. Acesta va putea fi utilizat în zona de catering din cadrul parcării Delta Park.

Din aceeași categorie...

Back to top button