Fulda Ecotonn 2, noua anvelopă pentru remorcă

Fulda Ecotonn 2, noua anvelopă pentru remorcă

Fulda, producătorul german de anvelope, a anunțat că noile sale anvelope pentru remorcă Ecotonn 2 oferă un kilometraj sporit și un consum scăzut de carburant în dimensiunea cea mai populară de 385/65R22.5. Noua anvelopă Ecotonn 2 înlocuiește anvelopa Ecotonn+ și completează portofoliul anvelopelor de camion al mărcii Fulda. Grație unui nou compus al benzii de rulare și al construcției optimizate a carcasei, beneficiile includ kilometrajul sporit, rezitența la rulare scăzută, o durabilitate mai mare și posibilitatea de a fi reșapate și retratate, față de predecesoarea sa. Cu noua anvelopă pentru remorcă Ecotonn 2, Fulda demonstrează din nou că este o marcă puternic orientată către oferirea de soluții cu valoare optimizată.

Disponibilă în cea mai populară dimensiune 385/65R22.5, anvelopa Fulda Ecotonn 2 prezintă un nou compus al benzii de rulare pentru un kilometraj mai mare și pentru un consum de carburant mai scăzut. Comparativ cu Ecotonn + noua anvelopă pentru remorcă oferă un kilometraj cu până la 10% mai mare și o rezitență la rulare cu până la 7% mai mică, ceea ce ajută la scăderea costurilor per kilometru. Profilul benzii de rulare al noii anvelope pentru remorcă rămâne același ca și cel al predecesoarei, feedback-ul consumatorilor demonstrând nivelul ridicat de performanță, care include uzura și rezistența scăzută la rulare, al acestui profil.

Fulda Ecotonn 2, noua anvelopă pentru remorcă

Construcția optimizată a carcasei noii anvelope Ecotonn 2 îmbunătățește durabilitatea anvelopei. În plus, noua construcție a carcasei cu noua bandă de răcire de sub stratul principal și cu protecția îmbunătățită la oxidare sporește performanța din punct de vedere al durabilității. Toate caracteristicile noii carcase se adaugă principalului beneficiu pe care îl oferă noile anvelope Ecotonn 2: capacitate îmbunătățită la retratare, care este un important factor pentru o și mai bună optimizare a costurilor per kilometru. Noua Fulda Ecotonn 2 subliniază încă o dată faptul că anvelopele de camion marca Fulda oferă soluții cu valoare optimizată clienților aflați în căutare de o bună performanță și a unui preț rezonabil. Acest lucru se reflectă și în valorile indicate pe noua etichetă UE pentru anvelope. Comparativ cu predecesoarea sa, anvelope Ecotonn 2 este cu un grad mai bună la eficiența consumului de carburant, având acum rating B. Alte grade rămân aceleași: B la aderența pe carosabil umed, 70 dB și un val la nivelul zgomotului exterior.

Gama de anvelope de camion Fulda
Ecotonn 2 completează gama de anvelope de camion Fulda ce cuprinde anvelopa pentru axa de direcție Fulda Ecocontrol 2,  anvelopa pentru axa de tracțiune Fulda Ecoforce 2 și noua anvelopă pentru remorcă Ecotonn 2.
Anvelopa Fulda Ecocontrol 2 este centrată pe performanța kilometrajului cu un nivel scăzut al zgomotului la rulare. Având totodată și o rezistență mică la rulare, această anvelopă care are o greutate scăzută face posibilă o încărcare mai mare. Acesta împreună cu kilometrajul sporit înseamnă că operatorii beneficiază de reduceri la facturile la carburant, precum și de anvelope care durează mai mult.
În aceeași manieră ca și Ecocontrol 2, anvelopa pentru axa de tracțiune Fulda Ecoforce 2 oferă ca beneficii o capacitate de uzare uniformă și un potențial sporit al kilometrajului. Tracțiunea sporită este de asemenea un alt beneficiu important. Aceste caracteristici nu înseamnă numai un nivel ridicat al tracțiunii, ce se menține pe toată durata de viață a anvelopei, ci și o tracțiune mai bună în condiții de carosabil umed și o performanță pe timp de iarnă îmbunătățită care se mențin la un nivel înalt.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.