Trailer

Funcția Trailer Control a fost integrată în Scania Fleet Management

Dezvoltată de Scania în colaborare cu furnizorul de software Kasasi, funcția Trailer Control permite monitorizarea remorcilor direct în Scania Fleet Management.

Sistemului de management al flotei Scania a fost îmbunătățit cu funcția Trailer Control, astfel că, operatorii de transport au posibilitatea de a urmării informațiile privind temperatura interioară și poziția remorcilor direct în acesta.

Funcția Trailer Control a fost integrată în Scania Fleet Management

În lunile următoare, Scania va adăuga mai multe informații vitale sau factori determinanți pentru remorcă precum, greutatea pe axă, presiunea în anvelope și defectele de frânare.

În prezent, datele pot fi colectate de la sistemele telematice încorporate de la aproximativ 35 de producători și afișate în Scania Fleet Management.

Acest instrument permite companiilor de transport să monitorizeze indicatorii de performanță pentru vehicule și conducători auto, poziția și planificarea rutelor. Cum era firesc, funcția Trailer Control se adresează companilor care fac transport cu temperatură controlată.

VEZI ȘI: Germania a interzis efectuarea pauzei de 45 de ore în cabina camionului

În plus, față de datele despre remorci, Scania va începe să integreze informații despre caroseria camionului în Scania Fleet Management, scopul fiind ca sistemul să conțină în mod cuprinzător toate informațiile de care transportatorii au nevoie în cadrul operațiunilor zilnice.

Din aceeași categorie...

Back to top button