Sustenabilitate

Daimler Truck a livrat peste 300 de camioane electrice FUSO eCanter

Daimler Truck continuă cu viteză maximă cursa spre transportul cu zero emisii. Un bun exemplu este camionul electric FUSO eCanter, livrat deja în peste 300 de unități de serie mică.

Clienții din 16 țări și orașe, precum New York, Tokyo, Berlin, Londra, Amsterdam, Paris, Dublin, Oslo, Copenhaga, Helsinki și chiar Auckland se bazează pe modelul electric pentru livrările lor. Alte livrări sunt deja programate și vor urma în curând.

Daimler Truck a livrat peste 300 de camioane electrice FUSO eCanter

Cele peste 300 de unități FUSO eCanter au călătorit în total peste 4 milioane de kilometri în operațiunile clienților. Distanța este echivalentă cu de 100 de ori circumferința Pământului sau peste 5 călătorii până la Lună și înapoi.

VEZI ȘI: Totul despre camionul electric Mercedes eActros

Modelul FUSO eCanter de 7,49 tone oferă o autonomie de 100 km, fiind ideal pentru distribuție urbană silențioasă și fără emisii locale. Dintre camioanele livrate până acum, peste 40 de unități operează în SUA, aproximativ 75 în Japonia și peste 190 în Europa. În acest an, modelul a fost lansat și în Australia și Noua Zeelandă.

Cu lansarea lui eCanter, în 2017, FUSO și-a asumat statutul de pionier și lider în domeniul camioanelor electrice. În linie cu strategia sa de sustenabilitate, Daimler Truck intenționează să comercializeze doar camioane electrice în Europa, America de Nord și Japonia, până în 2039.

Din aceeași categorie...

Back to top button