Camioane

FUSO eCanter debutează și în Spania

Aquaservice, un distribuitor de top de dispersoare pentru apă minerală și băuturi, a devenit prima companie din Spania care operează un camion electric ușor FUSO eCanter.

După această primă livrare din Spania, modelul FUSO eCanter circulă în 12 țări europene. În primă fază, noul camion electric al Aquaservice va fi folosit pentru livrări în Valencia.

FUSO eCanter debutează și în Spania

Până în 2025, compania intenționează să încorporeze în flotă mai multe camioane electrice. Obiectivul final este de a deveni o companie complet neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2030. Aquaservice este deja un client fidel al FUSO, cu 110 camioane ale mărcii Daimler folosite în toată Spania.

VEZI ȘI: Poșta norvegiană livrează colete în Oslo cu un camion electric MAN eTGM

FUSO eCanter este un model proiectat pentru livrări urbane. Camionul electric de 7,49 tone oferă o autonomie de 100 de kilometri și o sarcină utilă de până la 4,5 tone. Motor electric cu magnet permanent oferă o putere de 129 kW (180 CP) și un cuplu instant de 285 Nm.

FUSO eCanter este primul camion electric de tonaj mic fabricat în serie mică. În acest moment, peste 200 de unități eCanter sunt utilizate de diverși clienți Daimler Truck la nivel global.

Din aceeași categorie...

Back to top button