MagazinȘtiri

MAN Olanda a lansat editia aniversara TGX Edition 100

Cu ocazia implinirii a 100 de ani de la productia primului camion MAN, filiala din Olanda a constructorului german impreuna cu fabrica au lansat pe piata MAN TGX Edition 100 – o editie speciala aniversara cu un design exterior unic si bine dotata la interior, ce are la baza model MAN TGX de 480 CP cu doua turbine ce-i asigura o cantitate uriasa de putere si cuplu indiferent de conditii.

Din punct de vedere estetic, editia speciala MAN TGX este usor de indentificat, chiar si de la distanta, datorita elementelor sale de design specifice precum desenele unice de pe cabina sau capacul radiatorului cu aspect satinat. Aspectul exterior general este completat de LED-uri de culoare portocalie montate la partea inferioara a calandrului si de jantele Alcoa Dura-Bright, care pe langa faptul ca sunt placute ochiului sunt si usor de intretinut. Cabina XXL, una din cele mai mari de pe piata europeana, vine finisata cu piele neagra si cusaturi portocalii in ton cu exteriorul.

MAN Olanda a lansat editia aniversara TGX Edition 100

Editia aniversara MAN TGX vine in standard cu un pachet generos de optiuni, care au, in principal, legatura cu siguranta si eficienta precum Activ Plus – ce inglobeaza sistemul ACC, EBA, si LGS, care ajută la mentinerea pe banda, Light & Visibility – ce inglobeaza sistemul de faruri cu xenon si EfficientLine ce include pachetul aero. Lista este completata de pachetul Infotainment, ce inglobeaza sistemul de telefonie, navigatia, USB si mufa AUX.

Din punct de vedere al autonomiei de drum, MAN TGX Edition 100 este echipat cu doua rezervoare de combustibil de 500 l respectiv 375 l. Dintre toate dimensiunile de ampatamente disponibile pentru gama Euro 6, MAN a ales-o pe cea de 3.6 metri.

Editia aniversara MAN TGX Edition 100 va fi prezentat in cadrul evenimentului din luna martie MAN Trucknology Days 2015.

Din aceeași categorie...

Back to top button