AnvelopeInfoTechȘtiri

Gama de anvelope Fulda pentru vehicule comerciale

Fulda ofera un spectru complet de anvelope pentru vehicule comerciale. Cel mai recent produs, anvelopa pentru remorci Ecotonn 2, a fost introdusa in 2014 completand cea mai recenta gama de anvelope on-road pentru vehicule comerciale de la Fulda.

Aceasta cuprinde anvelopa de directie Fulda Ecocontrol 2, anvelopa de tractiune Fulda Ecoforce 2 si anvelopa pentru remorci Ecotonn 2. Aceste anvelope sunt disponibile intr-o gama larga de dimensiuni populare destinate camioanelor de trasport pe distante lungi si regionale precum si pentru autobuze si autocare.

Pentru vehiculele din aplicatiile mixte, precum vehiculele care opereaza atat on-road cat si pe santierele de constructii, Fulda ofera anvelopele Variocontrol, Varioforce si Variotonn. In plus, anvelopa de tractiune Crossforce este disponibila pentru si mai multa tractiune si robustete in utilizarea off-road. Fulda mai ofera si anvelopele pentru puntile directoare si tractoare Wintercontrol si Winterforce pentru conditii de iarna, unde un plus de tractiune si de aderenta sunt esentiale pe zapada si carosabil umed.

Gama de anvelope Fulda pentru vehicule comerciale

In ceea ce priveste anvelopele on-road, anvelopa Fulda Ecocontrol 2 este centrata pe performanta kilometrajului in conditiile unui nivel scazut al zgomotului exterior. Avand totodata un nivel scazut al rezistentei la rulare, greutatea ei scazuta face posibila o capacitate mai mare de incarcare, ajutand operatorii sa reduca costurile de carburant si sa creasca eficienta.

Anvelopa de tractiune Fulda Ecoforce 2 ofera caracteristici pentru o uzura uniforma si un potential ridicat al kilometrajului impreuna cu o tractiune sporita. Aceasta inseamna ca un nivel ridicat al tractiunii este mentinut pe toata durata de viata a anvelopelor, cu o tractiune buna in conditii de drum umed si cu performante in conditii de drum de iarna.

Gratie compusului benzii de rulare si carcasei optimizate, printre beneficiile anvelopei pentru remorci, Ecotonn 2, se numara kilometrajul ridicat, rezistenta scazuta la rulare, durabilitatea si resapabilitatea.

Din aceeași categorie...

Back to top button