Gama de excavatoare Volvo CE testată la limită de starul suedez Dolph Lundgren (VIDEO)

Gama de excavatoare Volvo CE testată la limită de starul suedez Dolph Lundgren (VIDEO)
Volvo CE a apelat la serviciile starului suedez Dolph Lundgren pentru a testa la limită gama de excavatoare Volvo în cadrul unei tabere de antrenament.

Divizia de utilaje pentru construcții Volvo a apelat la serviciile starului suedez Dolph Lundgren pentru a testa la limită gama de excavatoare Volvo, asta după ce în 2013, frații de la Volvo Trucks au apelat la serviciile lui Jean-Claude Van Damme pentru a realiza The Epic Split.

Gama de excavatoare Volvo CE testată la limită de starul suedez Dolph Lundgren (VIDEO)

Intitulat Pump it up, clipul scoate în evidență robustețea, versatilitatea și ingineria gamei de excavatoare Volvo, pusă la grele încercări în cadrul captivantei și amuzantei taberei de antrenament, condusă de starul suedez Dolph Lundgren.

De producția clipului Pump it up s-a ocupat echipa din spatele unor filme de acțiune celebre precum Rocky IV, Soldatul Universal și Eroi de sacrificiu (The Expendables).

Realizat într-o notă comică, clipul prezintă întreaga gamă de excavatoare Volvo CE cu greutatea cuprinsă între 1.5 și 95 de tone în diferite ipostaze într-o locație necunoscută din deșert.

Toate mișcările excavatoarelor sunt realizate în ritmul melodiei iconice „Pump the Jam” din 1989, aparținând grupului belgian Music Technotronic.

Campanie Volvo CE evidențiază capacitatea excavatoarelor sale de a oferi putere și performanță optimă pentru aproape orice sarcină.

VEZI ȘI: Cel mai lung pod maritim taxabil din lume a fost deschis traficului

În timp ce ”flotările” și “întoarcerea anvelopelor” nu se află printre activități cotidiene a unui excavator, cascadoriile sunt în întregime autentice și au fost realizate de profesioniști într-un mediu sigur și închis.

În lumea reală, gama de mașini Volvo poate fi utilizată pentru o multitudine de sarcini, de la pregătirea șantierului, la foraj și excavare până la demolare, încărcare, respectriv montarea de conducte.

Dolph Lundgren a jucat în producțiile majore de la Hollywood mai bine de 30 de ani și se bucură în prezent de o creștere a popularității datorită rolurilor principale în cadrul producțiilor de la Hollywood Creed II și Aquaman, ambele urmând să fie lansate pe final de an.

Având un background în inginerie și o bursă la renumita universitate americană MIT, Dolph Lundgren se potrivește perfect în rolul său de instructor al gamei de excavatoare Volvo.

 

Follow #infotrucker