Gama Ford de vehicule comerciale este disponibilă și în versiunea Sport

Gama Ford de vehicule comerciale este disponibilă și în versiunea Sport
Gama Ford de vehicule comerciale este disponibilă și în variantă Sport, clienții putând comanda următoarele versiuni: Transit Custom Sport, Transit Connect Sport și Transit Courier Sport.

Ford Transit Custom Sport va fi echipat cu motorul de 2.0 litri diesel EcoBlue de 185 de cai putere și va fi introdus în oferta Ford începând cu jumătatea anului curent. De asemenea, motorul vine și cu o creștere de 9% în dreptul cupului motor (415 Nm).

Gama Ford de vehicule comerciale este disponibilă și în versiunea Sport

Totodată, Ford introduce pe Transit Custom Sport și pachetul FordPass Connect, un modem on-board prin intermediul căruia modelul este conectat tot timpul la internet.

Ford Transit Connect Sport Van completează gama și este echipat cu dieselul de 1.5 litri de 120 de cai putere. Acesta este cuplat la o cutie manuală cu șase trepte și va fi echipat cu un sistem curise control, dar și cu aceeași tehnologie denumită FordPass Connect.

Gama Sport a fost completată și cu versiunea Courier Sport. La baza acestei versiuni se află motorul diesel de 1.5 litri de 100 de cai putere.

VEZI ȘI: Bilanțul acțiunii de control TISPOL la nivel european

Totodată, clienții vor putea comanda și motorizarea pe benzină EcoBoost de 1.0 litri cu 100 de cai putere. O cutie manuală cu șase trepte va fi disponibilă indiferent de motorizarea aleasă.

Toate cele trei vehicule comerciale amintite mai sus și disponibile în versiunea Sport vor veni la pachet cu o caroserie vopsită în două nuanțe (dungi verticale pe capotă), jante cu design special și accesorii de interior noi.

Follow #infotrucker