IAAInfoTechServiceȘtiri

Gama proprie EUROPART în centrul atenției la IAA 2016

EUROPART, lider în distribuția de piese de schimb pentru vehicule comerciale, consumabile și echipament de service în Europa, s-a prezentat la IAA 2016 cu o gamă largă de piese de schimb și consumabile marca proprie.

Unul dintre obiectivele principale ale participării EUROPART în cadrul târgului de la Hanovra a fost prezentarea produselor din marca proprie EUROPART. Cererea pentru alternative de înaltă calitate și care îndeplinesc aceeași funcționalitate cu piesele originale, crește în mod constant. Per total, gama de piese de schimb EUROPART este foarte larg, având 400.000 de produse, astfel că, ajută compania în a oferi soluții individualizate pentru orice nevoie sau cerere din partea clienților.

Gama mărcii proprii EUROPART include peste 6.500 de repere la care, în fiecare an, se adaugă alte 500 de repere noi. Așa că, la sfârșitul anului 2016, gama mărcii proprii va cuprinde în jur de 7.000 de produse. Produsele noi sunt completări la principalele grupe de piese cu dimensiuni sau variante la modelele existente, dar și grupe noi de produse ce extind gama existentă.

Gama proprie EUROPART în centrul atenției la IAA 2016

Conform lui Pierre Fleck, scopul EUROPART este să ofere clienților toate piesele de schimb, sculele și accesoriile necesare dintr-o singură sursă și, dacă este posibil, din gama EUROPART Premium Parts.

Nou în gamă: lămpile de lucru
În ultimele luni EUROPART și-a extins gama proprie pe segmentul sistemelor de răcire, scule de mână și electrice pentru atelierul de vehicule comerciale. Nou în sortiment, de exemplu, sunt lămpile de lucru cu LED. Clienții noștri pot alege din 8 modele de diferite mărimi, unghiuri și intensități de iluminare. Toate lămpile de lucru EUROPART au carcase din plastic de calitate înaltă, rezistente la șoc și vibrații, iar dispersorul de lumina din plastic rezistent la impact și zgârieturi.

Carcasa protejează atât împotriva prafului și a apei cât și împotriva sării și este rezistentă la îngheț. Tehnologia LED-urilor nu numai că permite iluminarea clară a zonei de lucru, sursa de lumină este rezistentă la șocuri, are un consum mic de energie și poate fi folosita pe toate vehiculele cu sisteme electrice între 12 și 55 volți. Lămpile de lucru sunt marcate CE și au certificate de compatibilitate electromagnetic (EMC). Pentru a completa sortimentul pe segmentul electrice, EUROPART începe din toamna anului 2016 sa adauge diferite modele de lanterne cu LED.

Tot ce trebuie pentru sistemul de răcire
EUROPART și-a extins sortimentul la articolele pentru sistemul de răcire. Așadar, pe lângă pompele de apă, în sortimentul mărcii proprii puteți găsi radiatoare, vase de expansiune și vâscocuplaje pentru toate modelele de camioane uzuale. Radiatoarele sunt făcute din material de calitate, combinând plastic, aluminiu și fier, astfel li se confera o greutate mică și rezistență la temperaturi ridicate. Toate punctele de conectare sunt rezistente la coroziune. Potrivirea pe orice tip de mașină este asigurată de cele mai noi metode de fabricație.

VEZI ȘI: UTA FuelGuide, aplicația dezvoltată special pentru FleetBoard Store

Toate sistemele de răcire sunt verificate înainte de livrare. Noile vâscocuplaje din sortimentul mărcii proprii EUROPART sunt fabricate la cele mai înalte standarde de calitate din domeniul vehiculeor comerciale. Sunt proiectate șă funcționeze la temperaturi între -40 până la +150 grade Celsius și sunt echipate cu rulmenți cu bile de calitate OEM. Datorită materialelor de înaltă calitate, a folosirii tuturor dimensiunilor funcționale relevante și o concentricitate exacta, vâscocuplajele EUROPART pot transmite cupluri foarte mari și asigură o temperatură constantă a lichidului de răcire. În plus, cuplajele au o pierdere foarte mică de energie atunci când sunt decuplate.

Gama de produse EUROPART din marcă proprie este diversificată și include consumabile si accesorii pentru atelier, cum ar fi produse chimice, uleiuri și scule, precum și piese pentru ax, frână și suspensie, accesorii pentru motor, iluminat si electrice, echipamente și accesorii. Pe lângă discuri și placuțe de frână, puteți găsi în sortimentul mărcii proprii EUROPART filtre, perne de aer, ștergătoare sau pompe de apă.

Calitate la cel mai înalt standard din domeniul vehiculelor comerciale
Toate produsele mărcii proprii EUROPART sunt verificate prin audituri interne și de către organizațiile independente, la cele mai înalte standarde în domeniul auto. Pe lângă extinderea birourilor existente în Shanghai din iulie 2016, începând cu 2017 se vor deschide birouri în Turcia și India.

În plus față de raportul avantajos de calitate-preț, clienții EUROPART se pot baza pe disponibilitatea imediată a pieselor de schimb la nivel european asigurată de rețeaua densă a sucursalelor și a conceptului logistic excelent. Pentru a putea satisface în continuare cererea tot mai mare pentru produsele din marca proprie și pentru a garanta o disponibilitate ridicată în toată Europa, EUROPART va deschide în următoarele 16 luni un centru de distribuție regională (CDR), în estul Europei.

EUROPART primește premiul „Cea mai bună marcă” a doua oară în acest an
În acest an, EUROPART a primit pentru a doua oară fost distins de mai multe ori cu titlul „Cea mai bună marcă 2016”: recent, cititorii revistei de comerț PROFI Werkstatt, aparținând editurii Huss, au votat EUROPART ca cea bună marcă de piese în 2016, după ce a avut success la un alt sondaj recent al cititorilor, adjudecând un alt premiu. De asemenea, EUROPART a primit pentru prima dată premiul pentru „Cea mai bună gamă de soluții pentru curățare și întreținere”.

În luna iunie, majoritatea dintre cei 9680 de cititori ai editurii ETM, au premiat EUROPART pentru a patra și a treia oară la rând ca „Cel mai bun furnizor pentru piese de schimb pentru camioane si autobuze”.

EUROPART este prezent în cadrul IAA Hanovra în hala 26, standul E40.

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button