Gama Semperit Runner se extinde cu o nouă dimensiune

Gama Semperit Runner se extinde cu o nouă dimensiune
După introducerea pe piață în 2015 a gamei de anvelope Runner, Semperit își extinde gama sa de anvelope cu rezistență ridicată la uzură cu o nouă dimensiune.

Pentru utilizarea în traficul combinat pe distanțe medii și lungi, anvelopele pentru puntea viratoare Runner F2 și anvelopele Runner D2 pentru puntea motrice există acum și în varianta de dimensiune 315/70 R22.5.

Gama Semperit Runner se extinde cu o nouă dimensiune

Anvelopele rezistente la uzură oferă o durată de viață mai lungă și un consum redus de combustibil. Familia completă de anvelope, inclusiv anvelopele pentru remorci vor putea fi văzute pentru prima oară la salonul Commercial Vehicle Show 2016 din Birmingham.

Semperit și-a lansat noua linie de produse în vara anului trecut cu anvelopele Runner F2 pentru puntea direcțională și anvelopele Runner D2 pentru puntea motrică, ambele disponibile în variante de dimensiune 315/80 R22.5.

Acum, ambele anvelope eficiente din punctul de vedere al consumului din familia Runner sunt disponibile și în dimensiunea 315/70 R 22.5.

Suprafețele de rulare noi cu profil compact („Void Optimized Pattern”) și compușii special dezvoltați transformă aceste anvelope în adevărați campioni ai eficienței.

Datorită geometriei inteligente cu lamele, anvelopele Semperit Runner duc autovehiculul la destinație în siguranță chiar și pe carosabil umed. Anvelopa Runner D2 315/70 R 22.5 pentru puntea motrică este inscripționată cu marcajul M+S și cu simbolul Three Peak Mountain Snowflake (3PMSF), iar anvelopa Runner F2 315/70 R 22.5 este inscripționată cu simbolul M+S.

VEZI ȘI: BursaTransport aniversează 15 ani de prezență pe Internet

În plus, anvelopa pentru puntea direcțională oferă un indice de sarcină mai mare și corespunde astfel noilor cerințe pentru autovehicule Euro 6.

Talonul întărit permite ambelor anvelope să reziste în mod optim unor sarcini portante alternante, iar comportamentul îmbunătățit al tracțiunii crește confortul la rulare.

Oferta noilor anvelope Semperit este desigur completă numai împreună cu anvelopa adecvată pentru remorci. Un prototip al anvelopei Runner T2 385/65 R 22.5, care va apărea oficial la vară, poate fi văzut pentru prima dată la salonul Commercial Vehicle Show 2016 din Birmingham.

Suprafața mai lată de rulare asigură fiabilitate crescută, iar noii compuși fac ca anvelopa pentru remorci să fie mai rezistentă împotriva deteriorărilor.

Configurația excepțională și calitatea înaltă a designului anvelopelor Semperit este confirmată de premiul Red Dot Design, care a fost acordat anvelopelor pentru puntea motrică Runner D2 315/80 R 22.5 la finalul lunii martie.

Toate anvelopele din familia Semperit Runner dispun de o suprafață de rulare reșapabilă și pot fi restaurate complet.

Follow #infotrucker