EconomicȘtiri

Garanti Leasing a lansat Auto Rapid

Garanti Leasing, parte din grupul Garanti Romania, unul dintre cele mai dinamice si inovatoare grupuri financiare de pe piata locala, lanseaza Auto Rapid, un nou tip de finantare pentru companii si persoane fizice autorizate. Clientii pot accesa pana la 50.000 de euro pentru a achizitiona in leasing autovehicule, vehicule comerciale si motostivuitoare.

Cu Auto Rapid, clientii Garanti Leasing vor beneficia de aprobare rapida (analiza dosarului se face in mai putin de 2 ore, iar contractul poate fi semnat in 24 de ore), conditii relaxate de finantare, documentatie redusa si avans mic.

Garanti Leasing a lansat Auto Rapid

Lansarea acestui nou produs face parte din strategia noastra din acest an de crestere a cotei de piata pe segmentul auto, care ne asteptam sa se dezvolte intr-un ritm rapid. Totodata, ne propunem sa ajungem cu aceasta noua finantare in toate orasele unde Garanti este prezent. In 2015 ne vom concentra in continuare pe imbunatatirea ofertei noastre si sa ne deservim toti clientii cu produse si servicii de leasing adaptate nevoilor specifice ale fiecaruia, a declarat Okan Yurtsever, General Manager Garanti Leasing.

Distributia de active noi finantate de Garanti Leasing in 2014, a fost: vehicule (54%), echipamente (32%) si imobiliare (14%). Compania a inregistrat la finalul anului trecut un profit net de 11,1 milioane lei.

Din aceeași categorie...

Back to top button