Top NewsUtil

Garmin Instinct 2 – dēzl Edition, un ceas inteligent pentru șoferii de camion

Garmin Instinct 2 – dēzl Edition, un ceas inteligent creat pentru șoferii de camion care doresc un stil de viață sănătos pe drum.

Noul ceas inteligent Instinct 2 – dēzl Edition de la Garmin ajută șoferii de camion să-și monitorizeze sănătatea pe tot parcursul zilei, direct de la încheietura mâinii, urmărind ritmul cardiac, somnul, pulsul Ox2, respirația și multe altele. ritmul cardiac, somnul, pulsul Ox2, respiratia si multe altele.

Garmin Instinct 2 - dēzl Edition, un ceas inteligent pentru șoferii de camion

Atunci când coboară din cabină, aceștia pot beneficia de antrenamente special concepute pentru ceas și potrivite cu rutina lor zilnică de la locul de muncă. În plus, aceștia au acces la tutoriale detaliate de antrenament pe telefon prin intermediul aplicației dēzl.

„Cu Instinct 2 – dēzl Edition, șoferii de camion pot prelua controlul asupra stării de bine atât la volan, cât și în afara cabinei, cu un ceas inteligent ușor de utilizat și încărcat cu funcții utile de transport”, spune Dan Bartel, vicepreședinte pentru vânzări globale Garmin.

VEZI ȘI: Ai această urmă pe șaua de cuplare? Atunci, riști să pierzi semiremorca

Noul Instinct 2 – dēzl Edition este rezistent la apă până la adâncimi de 100 de metri, la căldură și șocuri. Bateria oferă ceasului o autonomie de până la 28 de zile în modul ceas inteligent și până la 30 de ore în modul GPS. De asemenea, ceasul are un display din sticlă rezistentă la zgârieturi și brățară de silicon extra-durabilă rezistentă la transpirație.

Dacă este asociat cu un sistem de navigatie prin satelit dēzl LGV pentru camioane, acesta poate sincroniza cronometre, programa pauze și efectua plăți fără contact cu ajutorul Garmin Pay. Ceasul poate oferi, de asemenea, sfaturi de sănătate și prin intermediul sistemului de navigație Garmin asociat.

Șoferii își pot personaliza ceasul prin intermediul aplicației aplicatia Connect IQ Store de pe telefonul modil, prin descărcarea de fețe de ceas, adaugarea de câmpuri de date, aplicații și widget-uri.

Garmin Instinct 2 – dēzl Edition este disponibil și în România, la diferiți distribuitori prețul plecând de la 1.980 lei pe site-ul producătorului.

Din aceeași categorie...

Back to top button